HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Μπεζάν: «Έχω διαγράψει τις μνήμες πριν το ορφανοτροφείο»

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Άννα Μπεζάν.

Το μοντέλο αρχικά αναφέρθηκε στα χρόνια που ήταν στο ορφανοτροφείο, μιλώντας για τις αναμνήσεις της.

«Το ορφανοτροφείο πάντα στολίζαμε, υπήρχε πολύ ωραίο κλίμα, υπήρχαν και μελαγχολικές στιγμές. Έχω διαγράψει τις μνήμες πριν το ορφανοτροφείο, ειδικά τώρα που έχω παιδί», είπε η Άννα Μπεζάν.

Για την πεθερά της, Χριστίνα Παππά, τόνισε πως είναι πολύ γενναιόδωρη και αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τη συγκίνησε.

«Μου έγραψε κάτι πολύ συγκινητικό και έκλαιγα. Έγραφε πως θα ήθελε πολύ να τη φωνάζω μαμά», αποκάλυψε η Άννα Μπεζάν.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί, ενώ τόνισε πως η μητρότητα την άλλαξε.

«Ο Δημήτρης στο κομμάτι της οικογένειας είναι το τζόκερ μου», είπε για τον σύντροφό της και συμπλήρωσε: «Με τον Δημήτρη συμπληρώσαμε ο ένας τον άλλο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Μιχαήλ: «Θαυμάστρια πήρε μία βλεφαρίδα από το πρόσωπό μου και την κράτησε»

HerNews ka

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

georgegsp

Άννα Βίσση: Για πρώτη φορά – «Ήμασταν μαζί με την κόρη μου στο κέντρο που ήθελε να μπει για να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ»

HerNews ka