HerNews.gr
Social News

Άννα Φόνσου: Αναγκάζεται να εγκαταλείψει στο σπίτι της – Θα φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

Σε μία προσωπική και εξαιρετικά δύσκολη εξομολόγηση προχώρησε η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από την επίσημη σελίδα του Ιδρύματος «Σπίτι του Ηθοποιού», στο οποίο και προεδρεύει, πως αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της και να φιλοξενηθεί στους χώρους της φιλανθρωπικής δομής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Άννα Φόνσου στην ανακοίνωσή της, τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει από τη δεκαετία του ’70, καλούνται να την εκκενώσουν εντός δέκα ημερών λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος, αναζητώντας στέγη κάπου αλλού.

Η ανάρτηση της Άννας Φόνσου

«Αγαπητοί μου φίλοι, θέλω για πρώτη φορά να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Μένω σ΄ αυτό το σπίτι Δημοκρίτου 34-36, 50 χρόνια. Στον 4ο όροφο. Όταν αγόρασα το σπίτι, η προοπτική ήταν για δύο ακόμα ορόφους. Τελικά είναι 10 όροφοι στο σύνολο νόμιμα», αναφέρει η σπουδαία ηθοποιός στη δημόσια ανακοίνωσή της.

«Η πολυκατοικία έχει ένα γκαράζ στο ισόγειο, που εκτός από τους κατοίκους της πολυκατοικίας μπορούσε να βάζει και λίγα ακόμη επιπλέον αυτοκίνητα. Ο κατασκευαστής ενεργοποίησε τα άλλα δύο υπόγεια στο γκαράζ όπου φιλοξενούσαν πάρα πολλά αυτοκίνητα, εναλλασσόμενα για κάποιες ώρες.

Εδώ και ένα χρόνο διαπιστώσαμε και φέραμε και μηχανικό, ότι κάτι δεν πάει καλά στην πολυκατοικία από τα πολλά νερά που υπήρχαν στα υπόγεια. Κι ο μηχανικός μας είπε ότι έχουν πειραχτεί τα θεμέλια και μας έκανε μία έκθεση που έλεγε πόσο επικίνδυνο είναι να κατοικούμε στην πολυκατοικία. Το κατάθεσε δε και στην πολεοδομία. Έπρεπε βέβαια να κάνει κι η πολεοδομία αυτοψία. Έγινε μετά από 2 μήνες και διαπίστωσε ότι έτσι έχουν τα πράγματα.

Κι αρχίζει ο Γολγοθάς όλων μας. Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε. Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη», συνεχίζει στην περιγραφή της η Άννα Φόνσου.

«Δηλαδή πρέπει να δούμε που θα πάμε, πως θα πληρωθούν τα ενοίκια του νέου σπιτιού, οι μεταφορές και οι οικονομικές απαιτήσεις των έργων. Τα οποία είναι υπέρογκα ποσά και μάλιστα τα έχω δώσει. Τρεις από τους ιδιοκτήτες διαφωνούν και αρνούνται να πληρώσουν το μερίδιο τους ούτως ώστε να καθυστερεί η έναρξη των εργασιών. Και σημειωτέο αυτοί που αρνούνται δεν μένουν στην πολυκατοικία.

Η μόνη μου παρηγοριά σ΄ αυτόν τον βίαιο ξεριζωμό είναι η σκέψη των προσφύγων. Τα έχω χαμένα. Δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση. Άφησα όλα τα πράγματά μου μέσα στο σπίτι, σαν να το αποχαιρετούσα κι ευτυχώς που υπάρχει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ που μπορώ να μείνω μέχρι να δω τι θα γίνει.

Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να φιλοξενήσει και την πρόεδρό του το Ίδρυμα! Δεν είμαι μόνο εγώ στην πολυκατοικία. Είναι κι άλλες 22 οικογένειες. Γι΄ αυτό παρακαλώ πολύ ας δώσουν το μερίδιο τους για να ξεκινήσουν οι εργασίες και να γυρίσουμε στα σπίτια μας», καταλήγει η Άννα Φόνσου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ιδρύματος στο Instagram.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: Δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της

Her News

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους μέσα από το μαιευτήριο

HerNews ka

Ο Brad Pitt κατέθεσε μήνυση κατά της Angelina Jolie

HerNewskl