HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας μέσω της υιοθεσίας»

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και του «MEGA Καλημέρα» ήταν το πρωί της Τρίτης η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Περνάω καλά, λίγο κουραστικά, ξεκινήσαμε Θεσσαλονίκη παραστάσεις (Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου). Θεσσαλονίκη έχω παίξει μόνο σε ανοιχτό θέατρο, είναι η πρώτη φορά που παίζω σε κλειστό. Πέρα από την κούραση είναι ωραία, περνάμε καλά».

«Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα που με τρομάζουν, προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου», τόνισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Κάνω ψυχοθεραπεία και τη θεωρώ απαραίτητη στη ζωή ενός ανθρώπου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιβάλλεται κατά κάποιον τρόπο. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δε δεις εσένα. Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι τόσο αρεστή και ευχάριστη πάντα. Η νεότητα έχει πολύ συγκεκριμένους τρόπους άμυνας στα πράγματα. Μεγαλώνοντας μπορείς να τα διαχειριστείς αλλιώς», συμπληρώνει.

Για τα παιδιά της

«Έχουν κανονική εφηβεία, προσπαθώ να μπω στη θέση τους. Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι και ‘εσύ αυτά έκανες όταν ήσουν μικρή’, αλλά όταν είσαι μαμά είναι διαφορετικό. Φόβο έχω, είναι σκληρή η κοινωνία, μην βρεθούν στη λάθος στιγμή. Θα ήθελα να μην αγχώνομαι τόσο πολύ εγώ, είναι δικό μου θέμα».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στην υιοθεσία την οποία ήθελαν να προχωρήσουν με τον σύζυγό της.

«Θέλαμε τότε να μεγαλώσουμε την οικογένεια με αυτόν τον τρόπο. Οι συνθήκες, κάπως δυσκόλεψε το πράγμα πρακτικά, δεν είχαμε προχωρήσει πολύ. Τώρα δεν έχω αντοχές για κάτι τέτοιο, μεγάλωσα».

Για την απώλεια της μητέρας της

«Νιώθω ότι μέσα μου κουβαλώ τη μητέρα μου. Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Η πορεία μέσα στην ασθένεια ήταν πιο δύσκολη, συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος ‘φεύγει’, πενθείς πριν ‘φύγει’», εκμυστηρεύτηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στο #MeToo.

«Έπρεπε να είμαι σίγουρη ότι δεν έχει πρόβλημα και ο ίδιος (σ.σ. ο σύζυγός της) στο να γίνει αυτό δημόσιο. Είναι κάτι που το μοιράζεσαι και στέκεται και ο άλλος δίπλα, συμπάσχει και συμμετέχει σε αυτό. Ήταν αναγκαίο τόσο ώστε να γίνει θεραπευτικό».

Όπως λέει η ίδια:

«Η αλλαγή είναι ουσιαστική. Πράγματα που κάποτε γινόντουσαν με ευκολία και κανείς δε μιλούσε, τώρα δεν είναι έτσι. Τα νέα παιδιά μιλάνε, κάποιος θα διαμαρτυρηθεί».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Θα επιστρέψω στην τηλεόραση απλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Του χρόνου θα κάνω κάτι, θα είμαι σε κάποια σειρά».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση: Τα δάκρυα μπροστά στους δημοσιογράφους – «Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω» – Όλα όσα είπε για τον Νίκο Καρβέλα

Her News b

Ηρώ: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά»

Her News

Ο Μιχάλης Ρακιντζής έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA»

HerNews ka