HerNews.gr
Ελλάδα

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Με δάκρυα στα μάτια στην κηδεία του νονού της

Μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Μητρόπολη. Το φέρετρο του εκλιπόντος είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία.

Λίγο μετά τις 09:00 έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε βαφτίσει την ευρωβουλευτή και είχαν ιδιαίτερη σχέση.

Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τις 8:30 το πρωί, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, στην ουρά βρίσκονταν περισσότεροι από 1.300 άτομα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, η ουρά ξεκινά από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου και καταλήγει στην Μητροπόλεως στο ύψος της Καπνικαρέας, σχεδόν, δηλαδή, στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και μελτέμια έως 7 μποφόρ – Έρχεται καύσωνας με 44 βαθμούς

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης για το ναυάγιο στη Λέσβο: «Ρίσκαραν τις ανθρώπινες ζωές με αυτές τις καιρικές συνθήκες & δεν το σταμάτησαν»

HerNews ka

Καιρός: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις & υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

HerNews ka