HerNews.gr
Διεθνή

Αντζελίνα Τζολί – Weeknd: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Ένα τρίτο ραντεβού ήρθε και φούντωσε κι άλλο τις φήμες για το νέο ειδύλλιο της showbiz. Μιλάμε για την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί και τον ράπερ The Weeknd.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Weeknd εθεάθησαν για Τρίτη φορά μαζί, στη Σάντα Μόνικα, καθώς δείπνησαν σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Όπως γράφει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, η ηθοποιός και ο ράπερ έμειναν στο εστιατόριο για  τρεις ώρες.

Μάλιστα, ζήτησαν από τον υπεύθυνο του εστιατορίου να τους βάλει σε έναν ιδιωτικό χώρο, όπου δεν θα γίνονταν αντιληπτοί από τους παπαράτσι αλλά και από άλλους θαμώνες.

Φωτογραφήθηκαν να φεύγουν μαζί από το εστιατόριο και οι δυο τους μπήκαν μαζί σε ένα μαύρο SUV που τους περίμενε.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Weeknd επίσης είχαν πάει στο ίδιο εστιατόριο στα τέλη Ιουνίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτές οι πρώτες φωτογραφίες των δύο τους μαζί φούντωσαν τις φήμες για έναν νέο έρωτα..

Νεότερα Άρθρα

Λιζ Τρας: Παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία της Βρετανίας μετά από 44 μέρες- Επιστρέφει ο Μπόρις;

HerNews ka

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θεατής έκανε τη… μέλισσα για να του αποσπάσει την προσοχή – Αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα

HerNews ka

Barbie, Πούτιν & βασιλιάς Κάρολος: Αυτοί ήταν οι αντίπαλοι της Taylor Swift ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» του Time

HerNews ka