HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Απόστολος Ρουβάς: «Η σύγκριση με τον αδερφό μου δεν με έχει επηρεάσει»

Για το ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε αλλά και την αναπόφευκτη σύγκρισή του με τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Απόστολος Ρουβάς.

«Η έκθεση μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε, ήμουν δεν ήμουν αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ χρήσιμη» αποκαλύπτει ο ίδιος και σημειώνει πως η σύγκριση με τον αδερφό του δεν τον έχει επηρεάσει αν και ως παιδί το έβλεπε λίγο διαφορετικά.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του, στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης δηλώνει πως έμαθε τα όριά του τα οποία τελικά είναι πιο ψηλά, απ’ ό,τι ο ίδιος γνώριζε.

«Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι που δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ, ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους, όπως με τον Τάκη και τον Βαλάντη» προσθέτει.

Για τη νέα φάση της ζωής του, στη Θεσσαλονίκη μίλησε επίσης και αποκάλυψε πως μετακόμισε εκεί για τη νέα του σύντροφο.

Τέλος, δηλώνει πως η τηλεόραση του άνοιξε έναν νέο «δρόμο» και πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει και άλλα πράγματα πέραν της μαγειρικής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα ήθελα reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τι να κάνω τώρα τη θεία του;»

HerNews ka

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλά στο HerNews: «Όπως λέω και στην κόρη μου, καμία γυναίκα δεν πρέπει να ανέχεται κάτι λιγότερο από σεβασμό και αγάπη»

georgegsp

Γιώργος Αρσενάκος: “Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση”

georgegsp