HerNews.gr
Beauty

Aura Derma Beauty Clinic: Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες που θα σας κάνουν να λάμψετε στο ρεβεγίον!

Τα Χριστούγεννα μας κάνουν να νιώθουμε την ανάγκη να αγαπήσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας και το αγαπημένο μας Aura Derma Beauty Clinic φροντίζει για αυτό!

Mε ποιον τρόπο; Προσφέροντας μας μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος σε προνομιακή τιμή εν όψει των γιορτών για όλο τον μήνα του Δεκέμβρη!

#1 Καθαρισμός προσώπου και ενυδάτωση στα 50€‎

Το πρόσωπο μας επιβάλλεται να λάμψει στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και φυσικά πρέπει να βρουμε έναν τροπο να σταθεί το foundation. Μεσω της περιποιησης της επιδερμίδας μας όλα είναι εφικτά. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να δοκιμάσετε το αγαπημένο dermapen.

Το Dermapen  είναι μία συσκευή η οποία στην άκρη της έχει πολύ λεπτές βελόνες. Οι βελόνες αυτές τρυπούν το δέρμα εκατοντάδες φορές το δευτερόλεπτο, προκαλώντας ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς ενεργοποιώντας έτσι την διαδικασία επούλωσης και ανάπλασης του δέρματος. Στόχους του είναιη βελτίωση τυχόν ατελειών/δυσχρωμιών του δέρματος, οι ρυτίδες ή τα σημάδια της ακμής αλλά και η συνολική αναζωογόνηση του δέρματος.

Μέσω του μηχανικού ερεθισμού του δέρματος και της επουλωτικής διαδικασίας, ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, ουσίες που μειώνουν τις ρυτίδες και τα σημάδια στο πρόσωπο.

Αυτό σε συνδυασμό με την ενέσιμη μεσοθεραπεία με LeaderGun  είναι ό,τι χρειάζεται το δέρμα σας!

Η μεσοθεραπεία LeaderGun αποτελεί μια τεχνική άμεσης εισαγωγής μικροσκοπικών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών και ομοιοπαθητικών παραγόντων. Είναι κατάλληλη για προβλήματα όπως κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση δέρματος.

Η μεσοθεραπεία θεωρείται ως μία ασφαλής μέθοδος, παρόλα αυτά το γεγόνος ότι εμπεριέχει πληθώρα συνδυασμών ουσιών, καθιστά απαραίτητη την χορήγηση της από εξειδικευμένο δερματολόγο.

#2 Lash lift + Brow Tint στα 45‎‎‎‎‎€‎

Aναδείξτε το βλέμμα σας χάρη στον μοναδικό συνδυασμό Lash lift και Brow Tint είναι η λύση που θα σας κάνει να λάμψετε!

Η τεχνική lash lift ανασηκώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι την άκρη τους, ώστε να γίνει μια εξαιρετική επιμήκυνση. Λόγω του φυσικού τους σχήματος, χρειάζονται ένα ειδικό εξάρτημα για να γυρίσουν τελείως κι έτσι να φαίνονται πιο μεγάλες και πυκνές.

Από την άλλη πλευρά, το Brow Tint είναι μια τεχνική η οποια δινει με τη σειρά της ρώμα και σχήμα στα φρύδια. Μέσω αυτής της διαδικασίας μπορούμε να χρωματίσουμε τα φρύδια είτε γιατί έχουμε κενά είτε για να καλύψουμε κάποιες λευκές τρίχες.

#3 Αποτρίχωση με laser- Προνομιακές τιμές

  • Πόδια και μπικίνι – 4 συνεδρίες 400€‎
  • Μπικίνι και μασχάλες 290‎‎€‎
  • Πόδια και μασχάλες-  390€‎

Ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή να κάνουμε αποτρίχωση με laser, καθώς δε “βλέπει” ο ήλιος την επιδερμίδας σε αντίθεση με τον χειμώνα. Πείτε οριστικά τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με Med Laser Pro!

Η αποτρίχωση με laser αποσκοπεί στην καταπολέμηση ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, με τις συχνότερες περιοχές εφαρμογής της να αποτελούν τα πόδια, η μασχάλη, το άνω χείλος, το πιγούνι και η γραμμή του μπικίνι ή και όλη η περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές εφόσον υπάρχει ανάγκη.

Aπολαύστε πιο όμορφη από ποτέ τις γιορτές χάρη στο Aura Derma Beauty Clinic!

Aura Derma Beauty Clinic

Σπύρου Αρβανιτάκη 6, Κέρκυρα

Facebook

Instagram

Aura Derma Beauty Clinic: Οι must-have θεραπείες προσώπου για τις γιορτές!

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Χρειάζεται πραγματικά να πλένεις το πρόσωπό σου κάθε βράδυ;

HerNews ka

Curve Cut: To καρέ κούρεμα που έχει λατρέψει η Hailey Bieber!

HerNewskl

Micro Makeover: Η τάση που “εριξε” αμέσως τα social media!

HerNewskl