HerNews.gr
Ελλάδα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οδηγός λεωφορείου της επιτέθηκε αισχρά- Όλο το ρεπορτάζ

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκφοβισμόυ έζησε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπουλου απο έναν οδηγό λεωφορείου, ο οποίος της επιτέθηκε φραστικά και με απειλές, Η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter και στο Instagram , ανήρτησε το επίμαχο βίντεο.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, ο εν λόγω οδηγός της επιτέθηκε στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι, χρησιμοποιώντας απειλές και άθλιες εκφράσεις, κάτι που μαρτυρά η ίδια, δίνοντας το πρόσωπό του στη δημοσιότητα.

Screenshot

Όσα δήλωσε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου στο Hernews:

«Οδηγούσα στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστερι, κεντρικός δρομος και ήμουν στην αριστερή λωρίδα.Ένα λεωφορείο βρισκόταν στη λεωφορειολωρίδα όπου εκεί, όντως κακώς, ήταν παρκαρισμένα κάποια αυτοκίνητα.

Ο οδηγος του λεωφορείου θεώρησε ότι πρέπει να με προσπεράσει από δεξιά και πήγαινε και με μεγάλη ταχύτητα.

Εγώ όταν τον είδα δεν τον άφησα αρχικά να προσπεράσει, γιατί δεν είχα περιθώριο από αριστερά.

Και ξαφνικά, βγάζει το κεφάλι του από το παράθυρο και αρχίζει να βρίζει αισχρά και να απειλεί. Έμεινα άφωνη, ταράχτηκα και δυστυχώς δεμ πρόλαβα να τραβήξω σε βιντεο τις βρισιές και τις απειλές τους.

Όταν ξεκίνησα να τραβάω video, γκαζώνει με φορά και όπως έφευγε μου φώναξε ότι αν το ανεβάσω στα social media θα έρθει να με βρει για να με… τακτοποιήσει.»

Εμφανώς ταραγμένη η Μπάγια Αντωνοπούλου τόνισε:

«Υπάρχει έξω τόσος θυμός, τόση ψυχική ανισορροπία και δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό εκφράζει αυτόν το θυμό στο τιμόνι, το βλέπουμε όλοι καθημερινά.

Δε δικαιολογείται όμως επαγγελματίες οδηγοί σε μέσα μαζικής μεταφοράς που μεταφέρουν ψυχές, ηλικιωμένους, φοιτητές, μαθητές κτλ να εκφοβίζουν έτσι κόσμο.

Αν δεν ήμουν γυναίκα ο συγκεκριμένος οδηγος πιστεύω πως δε θα μιλούσε έτσι.

Κάποια άλλη γυναίκα μπορεί να μην έχει ούτε την ψυχική δύναμη, ούτε τη δύναμη των social media που έχω εγώ και να φοβάται, να κλείνει το στόμα και να καταπίνει αυτόν τον εκφοβισμό και δυστυχώς αυτά συμβαίνουν καθημερινά.

Ο λόγος που έκανα αυτή την ανάρτηση λοιπόν είναι για να μη τολμήσει αυτός ο τσάμπα μάγκας να φερθεί έτσι σε κάποιον άλλον.»

Οι απειλές του οδηγού

Στο βίντεο, η Μπάγια Αντωνοπούλου ακούγεται να του λέει πως θα τον βγάλει στα κανάλια και τον οδηγό να την… παροτρύνει, απειλώντας την εκ νέου με την έκφραση «Θα δεις τι θα σου κάνω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης: Ζωντανά στο One Channel από το ξεχωριστό ταξίδι στη Σαρδηνία

HerNews ka

Βέροια: Μητέρα πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα το 11 μηνών μωρό της

georgegsp

#metoogreece: Η διαδικτυακή πύλη για καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

georgegsp