HerNews.gr
Διεθνή

Ben Affleck: Στρέφεται στην πρώην σύζυγό του για να τον βοηθήσει με την Jennifer Lopez

Η Jennifer Garner φέρεται να «ενθαρρύνει» τον πρώην σύζυγό της Ben Affleck να «δουλέψει για τον γάμο του» με την Jennifer Lopez, καθώς οι φήμες για το διαζύγιό τους πλανώνται.

«Υποστηρίζει πλήρως τη σχέση τους και δεν θέλει τίποτα άλλο από το να είναι ευτυχισμένος», είπε μια πηγή στο Us Weekly.

Η Jennifer Garner, που ήταν παντρεμένη με τον Affleck από το 2005 έως το 2018 , ξέρει επίσης πώς η φήμη «μπορεί να ασκήσει πίεση» στη σχέση του ζευγαριού, συνέχισε η πηγή.Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν ΆφλεκΗ υποστήριξη της ηθοποιού στον 51χρονο σταρ, έρχεται καθώς πηγές είπαν αποκλειστικά στο Page Six ότι ο Ben Affleck «άρχισε να βλέπει λογικά» για την αποτυχημένη σχέση του με τη Lopez και γνωρίζει ότι οδεύουν προς διαζύγιο.

«Αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απλώς ένα όνειρο και έχει συνέλθει τώρα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει».

Την περασμένη εβδομάδα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ήταν στην πρώτη γραμμή των φημών χωρισμού, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός έμενε σε ξεχωριστό σπίτι από τη σύζυγό του.

Φωτογραφίες των ξένων μέσων έδειχναν τον σταρ του «Argo» να οδηγεί το σπορ αυτοκίνητό του μέσα από μια γειτονιά Brentwood στο Λος Άντζελες το πρωί της Πέμπτης, καθώς το TMZ ανέφερε ότι έμεινε στην περιοχή όλη τη νύχτα.Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ

Εκείνη την εποχή, είχε εντοπιστεί με τη βέρα του, αλλά δεν τον είχαν δει με την τραγουδίστρια για περισσότερο από ένα μήνα.

«Η Jen και ο Ben έχουν προβλήματα στο γάμο τους», είπαν πηγές στο Us Weekly Πέμπτη. «Βρίσκονται σε δύο εντελώς διαφορετικές σελίδες τις περισσότερες φορές».

Το ίδιο βράδυ, το ζευγάρι εμφανίστηκε ενωμένο καθώς ο ηθοποιός εθεάθη να παίρνει τη Lopez και την κόρη της, από μια παράσταση με τη 15χρονη κόρη του Affleck.

Την Παρασκευή, πηγές είπαν στο Page Six ότι o Affleck ψάχνει για ένα νέο σπίτι στο Λος Άντζελες καθώς η Lopez επιδιώκει να βρει ένα δικό της επενδυτικό ακίνητο.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 , δεν έχει ακόμη σχολιάσει την κατάσταση της σχέσης του, αλλά δεν είναι μυστικό ότι τα φώτα της δημοσιότητας έχουν ασκήσει πίεση στη σχέση τους στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ της Lopez, «The Greatest Love Story Ever Told», ο Affleck μίλησε για την «προσπάθεια να μάθει να συμβιβάζεται»  με την πολύ «διαφορετική προσέγγιση» της συζύγου του  στα μέσα ενημέρωσης.

«Όταν η Jen και εγώ χωρίσαμε πριν, ο καταλύτης για αυτό ήταν ο μεγάλος έλεγχος γύρω από την ιδιωτική μας ζωή», είπε τον Φεβρουάριο, αναλογιζόμενος τον  πρώτο τους αρραβώνα  από το 2002 έως το 2004.

Τζένιφερ Λόπεζ: Μόνη της στο κόκκινο χαλί – Αυξάνονται οι εικασίες ότι χωρίζει

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cher: Προσέλαβε 4 άνδρες για να απαγάγουν τον γιό της την ημέρα της επετείου του

HerNews ka

Μοντέλο βρήκε τραγικό θάνατο από τρένο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης

HerNews ka

Τέμπη: Τα διεθνή ΜΜΕ για την ανείπωτη τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων

HerNews ka