HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπέττυ Μαγγίρα ξέσπασε κατά του GNTM: “Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά”

Μπέττυ Μαγγίρα

Η πρεμιέρα του GNTM πραγματοποιήθηκε χθες στο Star και πολλοί από τους celebrities, ανάμεσα σε αυτούς και η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκαν. 

Μπέττυ Μαγγίρα

Καλεσμένη στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε η ίδια και μίλησε για όλα  Αναφερόμενη στο ριάλιτι μόδας, δήλωσε ότι:

“Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Όταν η κοπέλα αυτή θα φτάσει στο σημείο να δεχτεί μια πρόταση από μια εταιρεία, όπου θα της ζητούν να ξυρίσει το κεφάλι της, με μεγάλη αμοιβή, ας το σκεφτεί μόνη της.

Το μόνο που έχει να χάσει είναι απλά τη δουλειά. Μην τρελαινόμαστε. Το κορίτσι αυτό, όλο της το attitude ξεκινάει από το μαλλί της, γιατί πρέπει να το ξυρίσει; Θα χάσει απλά τη δουλειά.

Είναι σαν να της κλείνουν την πόρτα στο μόντελινγκ, επειδή δεν ξυρίζει τα μαλλιά της, ενώ μπορεί και να μην της ζητηθεί ποτέ, δεν θα την πετάξει κανένα πρακτορείο για αυτό τον λόγο. Είμαι έξαλλη”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το Πρωινό: Πως υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας την Ελένη Βουλγαράκη στην ομάδα του

HerNews ka

Πάνος Βλάχος: Τι απαντά για τους στοίχους που προκάλεσαν αντιδράσεις

HerNews ka

Αναστασία: «Λύγισε» για την απώλεια της γιαγιάς της – «Ήταν εκεί όποτε την χρειαζόμουν»

georgegsp