HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Έτσι πήγε ντυμένη στη Disneyland (ΦΩΤΟ)

Η Bianca Censori βγήκε ξυπόλητη για ένα ραντεβού στην Disneyland με τον Kanye West το απόγευμα της Τρίτης.

Η καλλονή χωρίς παπούτσια, είχε μόνο επιδέσμους που κάλυπταν τα πόδια της καθώς έκανε μια βόλτα στο θεματικό πάρκο της Καλιφόρνια με τον ράπερ, ο οποίος φορούσε ένα ολόλευκο σύνολο – που περιελάμβανε παπούτσια.

Η Bianca Censori ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ένα μπεζ κορμάκι και ένα ύφασμα που απλώθηκε από πάνω.

Η Bianca Censori και ο Kanye West στη Disneyland.

Η Bianca Censori και ο Kanye West στη Disneyland.Η αρχιτέκτονας της Yeezy δεν φαινόταν να νιώθει άβολα – παρόλο που δεν φορούσε παπούτσια – καθώς εθεάθη να γελάει και να είναι ευδιάθετη ενώ καβαλούσε ένα καρουζέλ και περπατούσε με τον West στο πιο χαρούμενο μέρος της Γης.

Ωστόσο, οι ειδικοί γιατροί συμβουλεύουν να μην περπατάμε ξυπόλητοι σε δημόσιους χώρους, επειδή μπορεί να εκθέσουμε τα πόδια μας σε κοψίματα, μώλωπες, κονδυλώματα, μυκητιάσεις και άλλες ασθένειες όπως ο τέτανος.

Ωστόσο, η Censori συχνά ντύνεται αντισυμβατικά, από τότε που παντρεύτηκε τον West τον Δεκέμβριο του 2022.

Η Bianca Censori και ο Kanye West στη Disneyland.

Η Bianca Censori και ο Kanye West στη Disneyland.Το μοντέλο από την Αυστραλία εμφανίζεται συχνά δημοσίως φορώντας ελάχιστα έως καθόλου ρούχα, όπως διαφανή φορέματα , δαντελένιο σουτιέν και καλσόν με μπικίνι για τοπ και μίνι φούστες.

Ο Kanye West πιστεύεται ότι είναι ο εγκέφαλος πίσω από αυτές τις ριψοκίνδυνες εμφανίσεις, δίνοντας κίνητρο σε πολλούς κριτικούς να τον αποκαλούν «ελεγκτικό» επειδή ενθάρρυνε την Censori, να ντύνεται με τέτοιο τρόπο.

«Είναι παγιδευμένη σε ένα επικίνδυνο ψυχολογικό παιχνίδι», έγραψε προηγουμένως ένα άτομο μέσω των social media.

Kanye West και Bianca Censori.Ο πατέρας της Censori, Leo Censori, φέρεται να έχει εκφράσει επίσης ανησυχία για τον τρόπο που ντύνεται η κόρη του τον τελευταίο καιρό.

«Ο πατέρας της Bianca, ο Leo, θέλει να καθίσει με τον Kanye και να τον ρωτήσει τι διάολο σκέφτεται όταν παρελαύνει την Bianca σαν ένα άχρηστο γυμνό τρόπαιο», είπε μια πηγή στη Daily Mail τον Μάρτιο.

«Θέλει να ρωτήσει τον Kanye τι θα έκανε αν οι κόρες του North, ή Chicago , έβγαιναν στο κοινό ημίγυμνες με ρούχα που ενθαρρύνουν οι σύζυγοί τους».

Ωστόσο, πολλοί γνώστες του West έχουν επιμείνει στο Page Six ότι ο ράπερ δεν χειραγωγεί τη σύζυγό του και ότι τα ρούχα της είναι απλώς «τέχνη της παράστασης».Kanye West και Bianca Censori.«Οι άνθρωποι μπερδεύουν τη δημιουργικότητα της Bianca», είπε μια πηγή τον Μάρτιο.

«Είναι μια εκπληκτική προσωπικότητα, μια φανταστική ηθοποιός, που μπορεί να διασκεδάσει το κοινό. Είναι περφόρμανς. Η Bianca είναι τόσο ερμηνεύτρια όσο και ο Ye».

Ο μουσικός συνεργάτης του West Malik Yusef πρόσθεσε τότε: «Παίρνει τις δικές της αποφάσεις για το πώς να ντυθεί. Νομίζω ότι [αυτή και ο West] πειραματίζονται μαζί και λένε, “Ε, αυτό είναι όμορφο”».

Όταν ένας παπαράτσι ρώτησε πρόσφατα απευθείας τον ράπερ αν ελέγχει την Bianca, εκείνος πήρε θυμωμένος την κάμερα και είπε: «Μην έρχεσαι κοντά μου με αυτή τη βλακεία. Είμαι άνθρωπος. Είσαι τρελός;».

Bianca Censori: Αντιγράφει την Kim Kardashian με λευκό φόρεμα και..έντονο ντεκολτέ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Μις Υφήλιος 2021»: Η Μις Ινδία φόρεσε το στέμμα

Her News

Jennifer Lopez: Ακυρώνει 7 ημερομηνίες περιοδείας χωρίς εξήγηση μετά την αποτυχία του νέου άλμπουμ

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Η εξομολόγησή της για την εξωσωματική γονιμοποίηση πριν μείνει έγκυος στον Rocky

HerNews ka