HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori: Αντιγράφει την Kim Kardashian με λευκό φόρεμα και..έντονο ντεκολτέ

Η Bianca Censori πήρε μια ιδέα από το στυλ της Kim Kardashian για το πάρτι γενεθλίων του Ty Dolla $ign στο LA την Τετάρτη το βράδυ.

Η αρχιτέκτονας της Yeezy φορούσε ένα λευκό μίνι φόρεμα που αναδείκνυε το ντεκολτέ της της από το λαιμό μέχρι τον αφαλό της, ενώ ο σύζυγός της, Kanye West, φορούσε ένα ολόλευκο ρούχο που αποτελείται από ένα μπλουζάκι, τζιν και μπότες Timberland.

Η 29χρονη Censori συνδύασε τη ριψοκίνδυνη εμφάνισή της με ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι.

Το look της Αυστραλιανής καλλονής θύμιζε το φόρεμα Alexandre Vauthier της Kim Kardashian και τα σανδάλια Givenchy που φόρεσε στο πάρτι των 34ων γενεθλίων της.

Το φόρεμα της Kardashian διέθετε επίσης ένα βαθύ ντεκολτέ, αν και έστρωσε στη μέση, και τελείωσε με statement ώμους. Τα γενέθλια της Kim εκείνη τη χρονιά έγιναν μόλις μήνες αφότου είχε παντρευτεί τον West.

Οι θαυμαστές έχουν παρατηρήσει ότι η Censori και η Kardashian, έχουν την τάση να αντικατοπτρίζουν η μια το στυλ της άλλης , καθώς ο West έχει υπηρετήσει ως μέντοράς τους.

Νωρίτερα φέτος, οι followers κατηγόρησαν την Kardashian ότι αντέγραψε το look της Censori όταν φόρεσε ένα γούνινο καπέλο που ήταν παρόμοιο με αυτό που φορούσε η σημερινή σύζυγος του West σε μια εκδήλωση στο Ντουμπάι.

Κιμ Καρντάσιαν.Στη συνέχεια, η Bianca Censori αντέγραψε το αστέρι του “Keeping Up With the Kardashians” τον περασμένο μήνα, όταν βγήκε φορώντας μια μικρο μίνι φούστα με ένα στρινγκ.

Συνδύασε το τολμηρό λουκ με ένα μπικίνι και οι θαυμαστές συνειδητοποίησαν ότι το ντύσιμο θύμιζε το μεταλλικό μπικίνι Skims της Kardashian.

Η Bianca Censori πιο αποκαλυπτική από ποτέ: Εμφανίστηκε με φόρεμα «προφυλακτικό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζεράρ Πικέ: «Είμαι μαριονέτα της Κλάρα Κία και μου διαλέγει τα ρούχα μου»

HerNews ka

Μπέτανκουρ Μάιερς: Η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο γράφει βιβλία για την ελληνική μυθολογία!

Her News

H επική αντίδραση της Meghan Markle μετά το μήνυμα της Beyoncé

HerNewskl