HerNews.gr
Διεθνή

Μπραντ Πιτ: «Στα μαχαίρια» με τον πατέρα και τον αδερφό της Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να είχε μια απρόσμενη σύγκρουση με την οικογένεια της πρώην συζύγου του Αντζελίνα Τζολί.

Ο ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στα εγκαίνια της Γκαλερί Gagosian στο Μπέβερλι Χιλς για μια έκθεση του σκηνοθέτη Μπένετ Μίλερ – όπως και ο πατέρας της Τζολί, Τζον Βόιτ, και ο αδελφός της Τζέιμς Χέιβεν.

«Πολλοί άνθρωποι παρατήρησαν πόσο άβολο ήταν που ο Μπραντ βρισκόταν στον ίδιο χώρο με την οικογένεια της Αντζελίνα και δεν ήταν μεγάλος χώρος», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην US Sun Tuesday.James Haven, Angelina Jolie και Jon Voight

«Μου είπαν ότι ο Τζέιμς ήταν φιλικός και αναγνώρισε τον Μπραντ, αλλά δεν τους είδα να μιλάνε», συνέχισε η πηγή. «Στη διάρκεια της εκδήλωσης έμειναν ως επί το πλείστον χωριστά, μιλώντας με φίλους».

Η πηγή πρόσθεσε ότι πιστεύεται πως ο Μπραντ Πιτ δεν γνώριζε ότι θα ήταν εκεί τα πρώην πεθερικά του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συνοδευόταν μάλιστα από τη σύντροφό του, Ινές ντε Ραμόν.

Στην οικεία εκδήλωση ήταν και ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς Σαμ Ασγκάρι , ο οποίος φρόντισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που τράβηξε με τον Πιτ στη συγκέντρωση.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο Ασγκάρι «ανέβηκε και ζήτησε μια selfie με τον Μπραντ, αναφέροντας πόσο πολύ τον αγαπούσε η τραγουδίστρια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Ο Πιτ και η ντε Ραμόν, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον σταρ του «Vampire Diaries», Πολ Γουέσλεϊ , συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022.

Το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί ένα χρόνο αργότερα.

«Αυτή είναι η πρώτη σωστή σχέση του Μπραντ μετά το διαζύγιο. Παρουσιάζει την Ινές ως τη κοπέλα του», είπε μια πηγή στο People τον Νοέμβριο του 2023.

«Είναι υπέροχο να τον βλέπεις σε καλή φάση της ζωής του», πρόσθεσε ο πληροφοριοδότης, σημειώνοντας ότι η ντε Ραμόν κάνει τον Πιτ «πολύ χαρούμενο».

Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό τον Σεπτέμβριο του 2016. Αν και είναι νόμιμα χωρισμένοι από τον Μάρτιο του 2019, η επίμαχη μάχη τους για την επιμέλεια συνεχίζεται.

Μπραντ Πιτ: Γιόρτασε τα 60α του γενέθλια με πουκάμισο από κασμίρι αξίας 6.000 δολαρίων

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΗΠΑ: 28χρονη τρανς πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες σε σχολείο

Her News

Ίλον Μασκ: Το deal του αιώνα για τον δισεκατομμυριούχο – Το νέο αφεντικό του Twitter

Her News b

Ben Affleck: “Έγινε η μαριονέτα της Jennifer Lopez”

HerNewskl