HerNews.gr
Διεθνή

Μπραντ Πιτ: Γιόρτασε τα 60α του γενέθλια με πουκάμισο από κασμίρι αξίας 6.000 δολαρίων

Ο Μπραντ Πιτ γιόρτασε τα 60ά του γενέθλια το Σαββατοκύριακο με την κοπέλα του Ινές ντε Ραμόν και επέλεξε να φορέσει ένα ακριβό πουκάμισο για την ιδιάιτερη περίσταση.

Το ζευγάρι πέταξε στο Παρίσι για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην Πόλη των Φώτων προτού επιστρέψει στο Λος Άντζελες, όπου οι δυο τους διοργάνωσαν ένα κοινό πάρτι γενεθλίων καθώς η Ινές Ντε Ραμόν έκλεισε στα 32 της χρόνια στις 19 Δεκεμβρίου, μόλις μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Μπραντ Πιτ.

Το ζευγάρι εθεάθη έξω από το χώρο, με την Ντε Ραμόν να φορά ένα λευκό φόρεμα και ένα μαύρο καλσόν και τον Μπραντ Πιτ να ξεχωρίζει με ένα μαύρο πουκάμισο από κασμίρ ζωγραφισμένο στο χέρι με χρυσά φλοράλ σχέδια από τον οίκο μόδας του, God’s True Cashmere.

Αν και το ακριβές πουκάμισο και το σχέδιο δεν φαίνεται να είναι προς πώληση, ένα πολύ παρόμοιο στυλ σε blue navy πωλείται στα 6.000 δολάρια.

Όλα τα κομμάτια αποτελούν μέρος μιας περιορισμένης έκδοσης capsule συλλογής του καλλιτέχνη Thomas Houseago, ο οποίος ήταν παρών στο πάρτι.

Η συλλογή περιγράφεται ως «ένα αριστούργημα αξίας γκαλερί, που συνδυάζει την πολυτελή απαλότητα του κασμίρι με τη ζωντανή ενέργεια της προσαρμοσμένης τέχνης», σύμφωνα με τον ιστότοπο της μάρκας .

Η σειρά προορίζεται να είναι «μια συλλογή ρούχων που ξεπερνά το απλό ύφασμα και τις βελονιές, ενσωματώνοντας την ελευθερία έκφρασης και σκέψης, όλα αυτά ενώ εμπιστεύονται τη θεϊκή δημιουργική διαδικασία».

Ο Μπραντ Πιτ κυκλοφόρησε την κορυφαία σειρά του από κασμίρ τον Σεπτέμβριο του 2022, συμπτωματικά δύο μήνες πριν βγει δημόσια με την φίλη του, στέλεχος μόδας, σε μια συναυλία Bono με τους Cindy Crawford, Rande Gerber και Sean Penn.

Αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς δώρα μπορεί να έχει πάρει για τα γενέθλιά του, φαίνεται ότι κρατούσε διάφορα έργα τέχνης με πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένου ενός που απεικονίζει δύο λύκους, που πιθανότατα προστίθενται στην τεράστια συλλογή του.

Αυτή η σχέση είναι η πρώτη δημόσια σημαντική σχέση του μετά το πικρό διαζύγιό του το 2016 από την Αντζελίνα Τζολί, με την οποία μοιράζεται έξι παιδιά , αν και προηγουμένως είχε συνδεθεί με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Brad Pitt: Γιόρτασε τα 59α γενέθλια του με την φημολογούμενη νέα του κοπέλα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Amazon: Ακυρώνει την προβολή του τρέιλερ σειράς «Citadel» που δείχνει σιδηροδρομικό ατύχημα

HerNews ka

Έρευνα: Ποιοι άνδρες ζουν περισσότερο από τις γυναίκες;

Her News

Έμιλι Ραταϊκόφσκι για Χάρι Στάιλς: «Για πρώτη φορά μετά από καιρό βγαίνω ραντεβού»

Her News