HerNews.gr
Διασκέδαση

Μπραντ Πιτ – Τζορτζ Κλούνεϊ: Αναζωπυρώνουν τη χημεία τους στην οθόνη στην επερχόμενη ταινία “Wolfs”

Οι εικόνες του Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ είναι και πάλι μαζί στην μεγάλη οθόνη και η επανένωση τους προκαλεί ενθουσιασμό στους θαυμαστές.

Το δυναμικό δίδυμο, γνωστό για τις αξέχαστες συνεργασίες του σε προηγούμενες ταινίες, αυτή τη στιγμή γυρίζει το τελευταίο τους έργο, Wolfs”, σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης.

Τι είναι το “Wolfs”;

Η συνύπαρξη του Μπραντ Πιτ και του Τζόρτζ Κλούνεϊ στην οθόνη είναι θρυλική, αφού προηγουμένως μοιράστηκαν την οθόνη σε αναγνωρισμένες ταινίες όπως το “Burn After Reading” και το franchise “Ocean’s” .

Σύμφωνα με πηγή κοντά στους ηθοποιούς, η φιλία τους εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την κάμερα.

«Ο Μπραντ και ο Τζορτζ είναι για πάντα φίλοι», αποκάλυψε η πηγή στο People . «Αρέσκονται και σέβονται ο ένας τον άλλον».

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jon Watts , το “Wolfs” υπόσχεται να είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εγκλήματος, με τον Μπραντ Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ να υποδύονται δύο σκηνοθέτες που εμπλέκονται σε μια αποστολή υψηλού κινδύνου.

Παρά τη μακροχρόνια φιλία τους, και οι δύο ηθοποιοί έχουν βυθιστεί πλήρως στους ρόλους τους και περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της ταινίας στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight , ο Κλούνεϊ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία του με τον Πιτ για άλλη μια φορά, αναφερόμενος αστειευόμενος σε αυτόν ως «ανερχόμενος».ImageΕνώ οι λεπτομέρειες για τους «Λύκους» παραμένουν κρυφές, ο Κλούνεϊ υπαινίχθηκε τον τόνο της ταινίας, κάνοντας συγκρίσεις με το αγαπημένο franchise του «Ocean».

«Είναι μια πραγματικά καλή ταινία», μοιράστηκε ο Κλούνεϊ. «Μόλις κάναμε μια προβολή του και ο τόπος ήταν κάπως κακομαθημένος γι’ αυτό. Λοιπόν, είμαστε ενθουσιασμένοι γι ‘αυτό. Πιστεύουμε ότι είναι μια πραγματικά διασκεδαστική, σκοτεινή – πολύ σκοτεινή – τρελή ταινία… Αισθάνεται σαν R βαθμολόγησε την ταινία του Ocean».

Angelina Jolie: Φέρεται να θέλει να καταστρέψει τη ζωή και την εικόνα του Brad Pitt

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλική Νταντά – «#5 Συναντήσεις»

HerNews ka

H Playlist του Μάη: 5 τραγούδια για τον μήνα

Her News b

Michael Jackson: Η πρώτη του στούντιο ηχογράφηση θα κυκλοφορήσει ψηφιακά

HerNews ka