HerNews.gr
Διεθνή

Angelina Jolie: Φέρεται να θέλει να καταστρέψει τη ζωή και την εικόνα του Brad Pitt

Ίσως νομίζατε ότι ο δικαστικός αγώνας μεταξύ του Brad Pitt και της Angelina Jolie είχε τελειώσει, αλλά η ηθοποιός δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online, είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή του πρώην συζύγου της κόλαση.

 Κανένας από τους ισχυρισμούς ή τις κατηγορίες εναντίον του δεν λειτούργησε από νομική σκοπιά και εκείνη αναζητά οποιονδήποτε άλλο τρόπο να πληγώσει την εικόνα του.

Αυτό που πυροδότησε μια έρευνα για τους ισχυρισμούς από το FBI ήταν μια κατηγορία από μια εισηγμένη « Jane Doe », η οποία τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ήταν η Angelina Jolie. Στην αναφορά της, περιγράφει ένα περιστατικό σε μια πτήση όπου ο Pitt ήταν μεθυσμένος και επιτέθηκε τόσο σε αυτήν όσο και σε έναν από τους γιους της.

Αυτό το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα το 2016, αλλά τα ευρήματα δεν ήταν οριστικά υπέρ του Brad Pitt.

Η Angelina Jolie κατηγόρησε επίσης τον Brad Pitt για κακοποίηση παιδιών, αλλά αυτοί οι ισχυρισμοί απορρίφθηκαν επίσης από το FBI και μάλιστα σε κάποιο σημείο γελοιοποιήθηκαν. 

Λόγω αυτής της αρνητικής απάντησης στις κατηγορίες της, η έκθεση δείχνει ότι είναι ακόμα πρόθυμη να συνεχίσει να στέλνει τα “βέλη” της στον πρώην σύζυγό της.

Η ηθοποιός κατηγόρησε τον συνταξιούχο δικαστή του Λος Άντζελες και τον κυβερνήτη από την Καλιφόρνια ότι ενήργησαν με προκατειλημμένο τρόπο υπέρ του Brad Pitt. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς και τον δικαστή, κανένα στοιχείο δεν ήταν πειστικό για τις κατηγορίες της Jolie και ο δικαστικός αγώνας είναι προς το παρόν μόνο για την επιμέλεια των παιδιών. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Πάουλα Μπαντόσα απαντά σε όσους λένε ότι του καταστρέφει την καριέρα – «Δεν είναι ανθρώπινο αυτό που κάνουν»

HerNews ka

Πιρς Μόργκαν για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Αναφέρει τα “προσόντα” του πάνω από 15 φορές στο βιβλίο του «Spare»

HerNews ka