HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Χειροτερεύει η ψυχική της υγεία – Η αποκάλυψη που σοκάρει

Η Britney Spears είναι για άλλη μια φορά ειλικρινής για τα προβλήματα υγείας της.

Η τραγουδίστρια έγραψε σε μια ανάρτηση που διαγράφηκε στο Instagram την Τετάρτη ότι θέλει να συγχωρήσει τους ανθρώπους που φέρεται να της προκάλεσαν “σοβαρή νευρική βλάβη” που παθαίνει στη δεξιά πλευρά του σώματός της που είναι τόσο άσχημη που «δεν μπορεί ακόμα και να σκέφτεται μερικές φορές».

«Υπήρχε μια περίοδος που κρατήθηκα σε ένα σημείο παρά τη θέλησή μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», έγραψε, αναφερόμενη πιθανώς στον χρόνο της συντηρητικής της θητείας που έληξε τον Νοέμβριο του 2021.Selfie της Britney Spears

«Δεν είμαι η ίδια από τότε», συνέχισε η Britney Spears.

Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από τον Abagail Catania που φοράει μάσκα και κρατά μια ταμπέλα που έγραφε «Οι λευκοί έχουν πλούτο γενεών. Οι μαύροι έχουν τραύμα γενεών».

Στο μήνυμά της, συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν τι πέρασε το σώμα μου!!!».

Ανάρτηση Britney Spears IG

Στιγμιότυπο οθόνης της Britney Spears

Παρά το γεγονός ότι έγραψε για το ταραγμένο παρελθόν της στα απομνημονεύματά της «The Woman in Me», η Spears είπε ότι το «εξαιρετικά βαθύ» τραύμα της είναι «ακόμη εκεί και πιθανότατα θα υπάρχει πάντα».

Είναι κάτι το οποίο είπε ότι έμαθε να το αντιμετωπίζει κάνοντας «ό,τι καλύτερο μπορώ» και γνωρίζοντας «είναι εντάξει να στενοχωριέμαι κάποιες μέρες ή να μην είμαι εντάξει», αλλά «αυτό είναι κάτι που δεν νιώθω ότι ο κόσμος μου επέτρεψε να κάνω»».

«Αισθάνομαι εκφοβισμένη και δεν είναι δίκαιο για μένα», ισχυρίστηκε.

«Πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερος άνθρωπος και να συγχωρήσω τους γονείς μου… αλλά αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο!!! Θα κάνω ό,τι μπορώ για να το αφήσω να φύγει και να μην απογοητεύσω τους άλλους από τον θυμό μου», ολοκλήρωσε/

Η είδηση ​​για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας έρχεται λίγο αφότου αποκάλυψε ότι έσπασε το πόδι της κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού που έλαβε μεγάλη δημοσιότητα στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες στις 2 Μαΐου.Selfie της Britney Spears

Η τραγουδίστρια είπε στους θαυμαστές της μέσω διαδικτύου ότι έπεσε ενώ χόρευε μέσα στο ξενοδοχείο του Χόλιγουντ.

“Είναι τόσο κακό. Η ηλίθια εδώ προσπάθησε να κάνει ένα άλμα στο σαλόνι του Chateau, και έπεσα – ντροπιασμένη – και αυτό ήταν», είπε για τον τραυματισμό της εκείνη την εποχή.

Ξανά σε περιπέτειες η Britney Spears: Ο έντονος καυγάς & το χτυπημένο πόδι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Καμίλα: Εμφανίστηκε μόνη της στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνταντίνου – Απών και ο Ουίλιαμ

HerNews ka

Kate Middleton: Η συγκινητική ανάρτηση λίγους μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

HerNewskl

Χρυσές Σφαίρες 2024: Αποκαλύφθηκαν όσα συζητούσε η Selena Gomez & η Taylor Swift

HerNews ka