HerNews.gr
Διεθνή

Ξανά σε περιπέτειες η Britney Spears: Ο έντονος καυγάς & το χτυπημένο πόδι

Η Britney Spears βρέθηκε ανάμεσα σε ένα άλλο ανησυχητικό περιστατικό , που θυμίζει το ταραχώδες παρελθόν της, στο διάσημο ξενοδοχείο Chateau Marmont.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 2/5, οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν κλήθηκαν στη σκηνή μετά από έναν έντονο καυγά που αφορούσε τη Britney Spears και τον σύντροφό της, Paul Richard Soliz.

Μάρτυρες διηγήθηκαν μια σκηνή χάους καθώς η Britney Spears, ντυμένη με τίποτα άλλο εκτός από τα εσώρουχά της, εθεάθη να κρατά ένα μαξιλάρι και να εμφανίζεται φανερά ταλαιπωρημένη.Οι εικόνες, που θυμίζουν παράξενα την κατάρρευσή της το 2008, έχουν πυροδοτήσει νέες ανησυχίες για την ευημερία της τραγουδίστριας.

Οι αναφορές αναφέρουν ότι η Spears είχε εκδορές στα γόνατά της και εμφανίστηκε ατημέλητη, υποδηλώνοντας σωματική διαμάχη. O Soliz, ο σύντροφός της ήταν επίσης παρών στη σκηνή.

Οι φωτογραφίες απαθανάτισαν το ζευγάρι έξω από το ξενοδοχείο, με την Spears να κρατά ένα μαξιλάρι και να είναι τυλιγμένη με μια κουβέρτα, ενώ ο Soliz στεκόταν στο πλευρό της.

 

Η Britney Spears δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας ότι κλήθηκε ασθενοφόρο στο Chateau Marmont γύρω στις 12:42 π.μ.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση των τραυματισμών παραμένουν άγνωστες. Παρά την ταραχώδη σκηνή, κανένα άτομο δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι εικασίες γύρω από την πρόσφατη συμπεριφορά της Britney Spears έχουν ενταθεί μετά την πολυδιαφημισμένη συμφωνία διαζυγίου της με τον πρώην σύζυγό της Sam Ashgari και την επίλυση της υπόθεσης της συντηρητικότητας με τον πατέρα της.Το TMZ ανέφερε αρχικά το περιστατικό, εγείροντας περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με τη συμμετοχή του Soliz στη ζωή της Spears.

Παρά το εγκληματικό παρελθόν του, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για πλημμελήματα και κακουργήματα, ο Soliz παρέμεινε σταθερή φιγούρα στη ζωή της Britney, με το ζευγάρι να φέρεται να βγαίνει από τον χωρισμό της από τον Ashgari.

«Για όλα φταίει η μαμά μου»

Η Britney Spears έδειξε το μελανιασμένο και πρησμένο πόδι της μετά από την υποτιθέμενη διαμάχη με τον φίλο της στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ενώ φαινομενικά κατηγόρησε τη μαμά της για το ξεκίνημα του δράματος.

«Σταμπούλισα πραγματικά τον αστράγαλό μου χθες το βράδυ σαν ηλίθια – μόνο για να το αποδείξω», είπε η τραγουδίστρια σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram την Πέμπτη.

«Είναι πολύ άσχημα. Η γ@@η ηλίθια εδώ προσπαθεί να κάνει ένα άλμα στο σαλόνι του Chateau και έπεσα — ντροπιασμένη — και αυτό είναι όλο».

Britney SpearsΚαι συνέχισε: «Οι νοσηλευτές ήρθαν στην πόρτα μου αμέσως. Φυσικά, προκάλεσε αυτή η τεράστια σκηνή, που ήταν τόσο περιττή και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν πάγος».

Σε ένα δεύτερο κλιπ, η νικήτρια Grammy άρχισε να κλαίει ενώ συνέκρινε το μη τραυματισμένο πόδι της με το πρησμένο.

Στη συνέχεια, η Britney κατηγόρησε τη μαμά της, Lynne Spears, ότι ενεπλάκη στην κατάσταση, γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν έχω μιλήσει μαζί της εδώ και 6 μήνες και μου τηλεφώνησε αμέσως μόλις συνέβη πριν βγουν τα νέα».

«Μου την έστησαν ακριβώς όπως έκανε και εκείνη τότε!!! Μακάρι να είχα παππούδες!!! Δεν την αντέχω!!! Ειλικρινά δεν με νοιάζει θα το πω!!!», πρόσθεσε η ποπ σταρ.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν κατηγορούσε τη μητέρα της ότι κάλεσε το παραϊατρικό προσωπικό ή ότι διέρρευσε τις ειδήσεις στον Τύπο.

Ενώ η Britney επέμενε ότι ο τραυματισμός συνέβη ενώ προσπαθούσε να κάνει ένα άλμα, πηγές είπαν στο Page Six ότι κλήθηκε η αστυνομία μετά από έναν καυγά με το αγόρι της.

Η τραγουδίστρια το διέψευσε, γράφοντας στο Instagram το απόγευμα της Πέμπτης, «Τα νέα είναι ψεύτικα… Στραμπούλισα και τον αστράγαλό μου χθες το βράδυ και τα ασθενοφόρα εμφανίστηκαν παράνομα στην πόρτα μου. Δεν μπήκαν ποτέ στο δωμάτιό μου, αλλά ένιωσα εντελώς παρενοχλημένη».

Εν τω μεταξύ, ο υποτιθέμενος καυγάς οδήγησε τους πιο στενούς φίλους της Britney να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για την «ευημερία» της καθώς συνεχίζει τη σχέση της με τον Soliz, ο οποίος είναι πρώην κακοποιός.

Britney Spears: Και επίσημα χωρισμένη – Όλες οι λεπτομέρειες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Θέλουν να περάσουν τα Χριστούγεννα με τον βασιλιά και τη βασίλισσα

HerNews ka

Viral διαφημιστική καμπάνια καταρρίπτει τα στερεότυπα για το σύνδρομο Down (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Angus Cloud: Τιμήθηκε με τοιχογραφία μετά τον θάνατό του στη γενέτειρά του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια

HerNews ka