HerNews.gr
Social News

Cardi B: Δείτε την επική αντίδρασή της σε εκείνους που την αποκάλεσαν «χοντρή»

Η Cardi B απάντησε σε όσους την έκαναν body shaming μετά από μια παράσταση στο Λας Βέγκας, τρώγοντας ένα…. μεγάλο πιάτο με τηγανίτες.

«Ντρέπομαι για το σώμα μου. Είμαι τόσο λυπημένη», είπε σαρκαστικά η 31χρονη ράπερ σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς “έλουζε” με σαντιγί τις τηγανίτες της.

Η Cardi B τρώει τηγανίτες.

Η Cardi B παίζει στο Drai's Nightclub.«Όλοι λένε ότι φαίνομαι χοντρή και ότι ο πισινός μου είναι τόσο χοντρός», πρόσθεσε καθώς προσποιήθηκε ότι κλαίει.

Η Cardi B συνέχισε να τρώει από το πλούσιο πρωινό της και να γλείφει τα χείλη της πριν κλαψουρίσει ξεκαρδιστικά: «Όλοι με μισούν».

Η καλλιτέχνης του «WAP» συνέχισε να κοιτάζει την κάμερα καθώς βούτηξε στη μικρή στοίβα με τηγανίτες, κόβοντας μεγάλα κομμάτια και βουτώντας τα σε σιρόπι σφενδάμου και σαντιγί πριν καταπιεί κάθε μπουκιά.

Η Cardi B δείχνει τον πισινό της.Οι θαυμαστές της Cardi την επικρότησαν που στάθηκε απέναντι στους εχθρούς της.

«Λατρεύω το πώς μπορεί να αστειεύεται γι’ αυτό και να προχωρήσει. Δίχνει ωριμότητα», έγραψε ένα άτομο στο X.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου επεσήμαναν ότι η νικήτρια των Grammy τρολάρονταν για την «κακή» πλαστική της επέμβαση και όχι για το βάρος της.

«Κανείς δεν είπε το λίπος σου, είπαμε ότι αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις φαίνονται τρελές», έγραψε ένας χρήστης.

Η Cardi B με μπικίνι.Η εμφάνιση της Cardi B προκάλεσε αντιδράσεις  καθώς φορούσε μια στενή λεοπάρ φόρμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο νυχτερινό κέντρο Drai’s το Σάββατο.

Η δημιουργός επιτυχιών του “Bodak Yellow” υποβλήθηκε στο παρελθόν σε πλαστική χειρουργική για να μεγεθύνει τον πισινό και το στήθος της και έχει επίσης παραδεχτεί ότι έκανε λιποαναρρόφηση και άλλες επεμβάσεις.

Η Cardi είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη σκληρή κριτική που υφίσταται για την απόφασή της να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Οι άνθρωποι μου λένε, “Είσαι τεμπέλα πρέπει απλώς να γυμνάζεσαι”», είπε στο Instagram Live το 2019. «Κάνω ό,τι θέλω να κάνω με το σώμα μου. Δεν έχω τον χρόνο όπως εσύ».

Συνέχισε, «Όπως, η δουλειά μου ως διασκεδαστής είναι 24ωρη δουλειά, αδερφέ. Οπότε όχι, δεν έχω χρόνο να γυμναστώ και ήθελα συγκεκριμένα πράγματα που ξέρω ότι όσο και να γυμνάζομαι δεν θα διορθωθούν».

Cardi B: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που δυσκολεύεται να βρει ρούχα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Leni Klum: Αποκάλυψε την ακμή της με «ευάλωτη» selfie χωρίς μακιγιάζ (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Kylie Jenner: Αποκαλύψε τις δυσκολίες που βίωσε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

HerNewskl

Μάριος Αθανασίου: «Το έχω περάσει δύο φορές. Tο ξεπέρασα μόνος μου»

Her News b