HerNews.gr
Διεθνή

Cardi B: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που δυσκολεύεται να βρει ρούχα

Το Hollywood Reporter κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα με τους πιο ισχυρούς στυλίστες του κλάδου την Τετάρτη, συμπεριλαμβανομένου του Kollin Carter — και αυτός και η μακροχρόνια πελάτισσα Cardi B κάθισαν με το κατάστημα για να μοιραστούν μερικά από τα «εμπόδια» που εμπλέκονται στο ντύσιμο της juicy φιγούρας.

Το δίδυμο πόζαρε για το εξώφυλλο του τεύχους «Power Stylists» συντονίζοντας κομψές μαύρες εμφανίσεις, με την 31χρονη Cardi B, με στράπλες φόρεμα Dilara Findikoglu και μακριά μαύρα γάντια και τον γκουρού της μόδας να φοράει ζιβάγκο και παντελόνι Balenciaga.

Cardi B και Kollin CarterΕνώ η ράπερ είναι γνωστή για το στιλ της που ξεχωρίζει , είπε στο Hollywood Reporter ότι το να βρει ρούχα δεν είναι πάντα εύκολο.

«Υπάρχουν τόσα πολλά εμπόδια εναντίον μας», παραδέχτηκε η Cardi. «Για παράδειγμα, αυτό το σώμα δεν προορίζεται για μέγεθος 2. Είμαι πολύ γοφοί, πωπός, και αυτό είμαι».

Η τραγουδίστρια είπε ότι το ντύσιμο για το σώμα της που έχει καμπύλες «δεν ήταν εύκολο, αλλά το κάνουμε να φαίνεται εύκολο».

Κάρντι Β«Η πόρτα μας έκλεισε πολλές φορές… αλλά είμαστε εδώ γιατί το κάνουμε καλά», συνέχισε. «Δεν θα είμαι ταπεινή για αυτό».

Ο Carter πρόσθεσε ότι η σκληρή δουλειά τους έχει ανοίξει το δρόμο για άλλες γυναίκες στον κλάδο και «προκάλεσε μια πολιτιστική αλλαγή».

«Δεν νομίζω ότι υπήρχαν πολλές γυναίκες όπως η Cardi που υπήρχαν στον χώρο της μόδας», είπε στο δημοσίευμα. «Τώρα υπάρχουν πολλές άλλες γυναίκες ραπερς που φιλοδοξούν να βρεθούν σε αυτόν τον χώρο γιατί βλέπουν τι είναι δυνατό. Θέτουμε τάσεις». 

Κάρντι ΒΟ Carter μίλησε επίσης για το φόρεμα της Cardi B για το Met Gala του 2019 που σχεδιάστηκε από τον Thom Browne, το οποίο τράβηξε τα βλέμματα με την υπερσύγχρονη ουρά του και έφερε την Cardi B σε κάθε λίστα με τα καλύτερα ντυμένα εκείνο το βράδυ.

«Αυτή η εμφάνιση έσπασε την Cardi B στο επόμενο επίπεδο του κόσμου της μόδας. Οι άνθρωποι που δεν μας έπαιρναν στα σοβαρά έλεγαν “Εντάξει, είναι εδώ για να μείνουν”», είπε ο στυλίστας.

Όσο για την επόμενη τολμηρή στιγμή της στο κόκκινο χαλί, παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο.

Συγκλονίζει η Cardi B με την εξομολόγησή της: «Έχασα τον εαυτό μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέψη Καρόλου: Οι διάσημοι έφθασαν και αποτελούν θέμα συζήτησης – Το καπέλο της Κέιτι Πέρι, η Έμα Τόμσον & ο Νικ Κέιβ

Her News b

Clarence House: Η έπαυλη που θα γίνει η νέα κατοικία του βασιλιά Καρόλου Γ’ και της Καμίλα

Her News

Φιλιππίνες: Ανοίγουν τα σχολεία πρώτη φορά μετά την πανδημία

Her News