HerNews.gr
Διεθνή

Χάρι Στάιλς: «Τίτλοι τέλους» στη σχέση του με την Τέιλορ Ράσελ

Ο Χάρι Στάιλς και η κοπέλα του, Τέιλορ Ράσελ , χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης, όπως επιβεβαίωσε το Page Six.

«Πέρασαν από μια δύσκολη κατάσταση μετά το ταξίδι τους στην Ιαπωνία [τον Απρίλιο] και παίρνουν λίγο χρόνο χωριστά», είπε μια πηγή στη Sun, η οποία ανέφερε πρώτη την είδηση ​​την Κυριακή, προσθέτοντας ότι η «ευτυχισμένη» σχέση του ζευγαριού έγινε «τεταμένη πρόσφατα».

Ο Χάρι Στάιλς και η Τέιλορ Ράσελ φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Ιούνιο του 2023.

Τον επόμενο μήνα, η Ράσελ εθεάθη στο κοινό της περιοδείας Love on Tour του τραγουδιστή στη Βιέννη , τροφοδοτώντας τις φήμες ότι είχαν σχέση.

Το ζευγάρι δημοσιοποήσε το ειδύλλιό του τον Αύγουστο σε ένα πάρτι στο Λονδίνο μετά την ερμηνεία της ηθοποιού στο έργο «The Effect» στο Βασιλικό Εθνικό Θέατρο.

«Ο Χάρι έμεινε στο πλευρό της Τέιλορ όλη την ώρα», είπε μια πηγή στο Page Six εκείνη την εποχή. «Την σύστησε στον Τζέιμς [Κόρντεν], της ψιθύριζε και γελούσε και χαμογελούσε».

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός συνέχισαν να εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους τους μήνες που ακολούθησαν, πιασμένοι χέρι-χέρι τον Σεπτέμβριο, σε μια συναυλία των U2 τον Νοέμβριο και πήγαν για μια βόλτα με ποδήλατο αργά τη νύχτα τον Φεβρουάριο.

Ενώ το δίδυμο δεν μίλησε ποτέ δημόσια για τη σχέση τους, η Καναδή fashionista αναγνώρισε το νέο ενδιαφέρον του κοινού για την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Vanity Fair τον Μάρτιο.

«Η ανησυχία μου και η εστίασή μου θα είναι στη δουλειά. Η δουλειά μου είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα για μένα, οπότε αυτό θα πω για αυτό», ξεκίνησε.

«Θα υπάρχουν πράγματα συνεχώς γύρω σας που νιώθετε ότι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας σε διαφορετικά σημεία της ζωής σας.Πρέπει να βρείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διατηρήσετε τον εαυτό σας πραγματικά ισορροπημένο και πραγματικά ασφαλή».

Η Τέιλορ Ράσελ ήταν η πρώτη σοβαρή σχέση του Χάρι μετά την Ολίβια Γουάιλντ, με την οποία είχε σχέση για δυο χρόνια.

Χώρισαν τον Νοέμβριο του 2022 , με πηγές να λένε ότι η σκηνοθέτις, 40 ετών, επικεντρώθηκε στα δύο παιδιά που μοιράζεται με τον πρώην αρραβωνιαστικό της.

Harry Styles: Θαυμάστριά του μπαίνει φυλακή για παρακολούθηση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι επιστήμονες θεωρούν ότι έλυσαν το «αιώνιο μυστήριο» πίσω από τις πυραμίδες της Αιγύπτου

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής μετά από πέντε χρόνια

HerNews ka

Georgina Rodriguez: Έδειξε δημόσια τη στήριξη της στον Cristiano Ronaldo

HerNewskl