HerNews.gr
Διεθνή

Harry Styles: Θαυμάστριά του μπαίνει φυλακή για παρακολούθηση

Μια θαυμάστρια του Harry Styles που ξεπέρασε τον θαυμασμό της πέρα ​​από ένα υγιές όριο θα πρέπει να περάσει χρόνο στη φυλακή, καθώς κρίθηκε ένοχη για καταδίωξη του Βρετανού τραγουδιστή και του έστειλε σχεδόν 8.000 γράμματα σε μόλις ένα μήνα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, η φανατισμένη θαυμάστρια του Harry Styles είναι μια Βραζιλιάνα ονόματι Myra Carvalho, 35 ετών και έφθασε τον φανατισμό της στα άκρα, μετακομίζοντας στο Kensington, μια από τις πιο αποκλειστικές γειτονιές του Λονδίνου όπου ο μουσικός ζει με την ελπίδα να είναι κοντά του. Μάλιστα, κατάφερε να τον πλησιάσει πολλές φορές, αλλά ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο δυνατός που ο μουσικός ισχυρίστηκε ότι πέρασε τα όρια της ιδιωτικότητάς του και έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ψυχική του ηρεμία.

Κι αυτό γιατί ο τραγουδιστής έπρεπε να τροποποιήσει τη ρουτίνα και το πρωτόκολλο ασφαλείας του και έπρεπε να λάβει δραστικά μέτρα για να την αποφύγει.

Επιπλέον, η Carvalho μετακόμισε στη Βραζιλία χωρίς να ειδοποιήσει την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου της, ενώ στις επιστολές της εξέφραζε στον Harry Styles της ότι ένιωθε «σεξουαλικές ορμές προς αυτόν», όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο τον Φεβρουάριο.

Η Carvalho συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2024 όταν προσπάθησε να πλησιάσει τον Harry Styles στο κεντρικό Λονδίνο.Ποια ήταν η ετυμηγορία για την θαυμάστρια;

Κατά την ακρόαση, η Βραζιλιάνα παραδέχτηκε την ενοχή της για μια κατηγορία παρενόχλησης σε βαθμό που προκάλεσε σοβαρό συναγερμό ή αγωνία.

Ωστόσο, η υπεράσπισή της επικαλέστηκε τον γιατρό της νεαρής γυναίκας στη Βραζιλία που είπε ότι βίωνε ένα μανιακό επεισόδιο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το βρετανικό δικαστήριο επέβαλε στη γυναίκα ποινή φυλάκισης 14 εβδομάδων και επέβαλε περιοριστικό μέτρο 10 ετών. Αυτό περιλαμβάνει την απαγόρευση συμμετοχής σε εκδηλώσεις που αφορούν τον τραγουδιστή. Πρέπει επίσης να πληρώσει πρόστιμο 166 δολαρίων για τη ζημιά που προκλήθηκε.

Harry Styles: Χτυπήθηκε στο μάτι από “ιπτάμενο αντικείμενο” κατά τη διάρκεια συναυλίας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σέρβιρε «φιλικά προς το περιβάλλον» μπέργκερ από μία καντίνα στο Λονδίνο

HerNews ka

Απίστευτο περιστατικό: Αρουραίοι «τρύπωσαν» στην αίθουσα τεκμηρίων αστυνομίας και έφαγαν τη μαριχουάνα

HerNews ka

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ Γιώργος Βάλλης, μας εξηγεί τι μπορεί να προκάλεσε τη σύγκρουση των φορτηγών πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα

HerNews ka