HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρίστος Αντωνιάδης: Όσα δήλωσε για την Μπάγια Αντωνοπούλου & το J2US

Ο Χρίστος Αντωνιάδης που είναι ζευγάρι με την Μπάγια Αντωνοπούλου στο J2US, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/2 σε γνωστό bar στην Αθήνα και εκεί έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων, ο Χρίστος Αντωνιάδης σχολίασε και τις προηγούμενες δηλώσεις του αναφορικά με τα ζευγάρια του J2US.«Είπε η Τραϊάνα ότι η ζωή είναι άδικη επειδή είπα ότι είναι άδικο που κάποια ζευγάρια στο J2US είναι τραγουδιστές; Καλά! Είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και δεν έχει και τόση σημασία ποιος έχει την καλύτερη φωνάρα.

Αλλά δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο σάκο την Μπάγια Αντωνοπούλου που είναι δημοσιογράφος και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έχει πολλά χιλιόμετρα σε μουσικές σκηνές, σε πίστες και γενικότερα στο τραγούδι», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι εκρηκτικός αλλά όχι υποκριτής»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη – «Ήξερε ότι δε θα τα καταφέρει»

georgegsp

J2US: Πότε θα κάνει πρεμιέρα και πόσο θα διαρκέσει το τηλεοπτικό show του Νίκου Κοκλώνη

HerNews ka

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, έχουν κλείσει αυτοί οι κύκλοι για μένα»

Her News b