HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι εκρηκτικός αλλά όχι υποκριτής»

Το πρωί της Δευτέρας 19/2 προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» οι δηλώσεις των ζευγαριών στη λαμπερή πρεμιέρα του J2US το περασμένο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, η οποία σάρωσε στα νούμερα τηλεθέασης. Η Μπάγια Αντωνοπούλου που είναι ζευγάρι στο J2US με τον Χρίστο Αντωνιάδη, μίλησε στην κάμερα του Alpha για τη συμμετοχή της στο μουσικό show, αλλά και για τον σύντροφό της Νίκο Κώτση.

«Έχει μπρίο 18 καρδιναλίων», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης για την Μπάγια Αντωνοπούλου με τη δημοσιογράφο να απαντά χαριτολογώντας «και θάρρος μη σου πω θράσος».«Ο σύντροφός μου γενικά με στηρίζει σε ό,τι και αν κάνω, θέλει να είμαι ευτυχισμένη. Ήταν το πρώτο τηλέφωνο που πήρα και μου είπε “έλα αγάπη μου πάμε για την κούπα” και του είπα “Νίκο σε παρακαλώ μη το βλέπεις έτσι δεν ξέρουμε που πηγαίνουν τα 4”. Καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι μη λέω ψέματα παιδιά», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου για τον σύντροφό της Νίκο Κώτση.

Ακόμη, στις δηλώσεις της στην κάμερα του Open και στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Μπάγια Αντωνοπούλου απάντησε και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Ήταν η πρώτη μου επαφή με το τραγούδι, έως τώρα είχα συνηθίσει να τραγουδάω μόνο στο μπάνιο μου. Ευτυχώς έχω πολύ καλό ταίρι, τον Χρήστο Αντωνιάδη που με βοηθάει αρκετά. Το ευχαριστήθηκα και μου άρεσε γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από ότι έχω κάνει μέχρι τώρα», δήλωσε αρχικά για τη συμμετοχή της στο show η δημοσιογράφος.Για τις δηλώσεις του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για τον Γιώργο Παπαδάκη και για το αν είναι στημένοι οι τσακωμοί του με Μαρία Αναστασοπούλου:

«Εγώ έχω δουλέψει και στις δυο εκπομπές. Στον Γιώργο Παπαδάκη ήταν και η πρεμιέρα μου η τηλεοπτική και ήμουν για οκτώ χρόνια. Στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ήμουν τρία χρόνια. Πιστεύω ότι ο Ιορδάνης το είπε για πλάκα. Γιατί ο Γιώργος έχει τα καλά του, τα πολύ καλά του στα οποία έχω υπάρξει και εγώ εκεί και τον ευχαριστώ και τα κακά του βέβαια.
Ένα πράγμα όμως δεν έχει. Υποκριτής δεν είναι, όχι! Οπότε δεν θεωρώ ότι ήταν στημένο. Ο Γιώργος Παπαδάκης πρώτον δεν έχει καμία ανάγκη γιατί την καριέρα του την έχει κάνει και δεν δεύτερον δεν είναι ο άνθρωπος που θα στήσει καυγά. Θα τον κάνει τον καυγά μέσα από την ψυχή του!», τόνισε η Μπάγια Αντωνοπούλου.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 3:17′

Νεότερα Άρθρα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Her News

Ελένη Τσολάκη: «Εάν ένα κανάλι θέλει να σε κρατήσει ενώ σε θέλει και κάποιο άλλο, ας σου κάνει πιο ενισχυμένη πρόταση»

Her News

Λάκης Γαβαλάς: Θα τον δούμε στο My Style Rocks;

Her News b