HerNews.gr
Beauty

Cindy Crawford: Αυτό είναι το κραγιόν που δεν αποχωρίζεται και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα άνω των 50

Cindy Crawford

Η Cindy Crawford είναι γνωστή για το αψεγάδιαστο στιλ της και τις επιλογές της στο μακιγιάζ. Στο Los Angeles Beauty conference του WWD, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Cindy Crawford

Φορώντας ένα λευκό wrap φόρεμα, απέδειξε για άλλη μια φορά την κομψότητά της. Το μακιγιάζ της εστιάστηκε σε smokey eyes με καφέ αποχρώσεις, δίνοντας έναν έντονο και γοητευτικό χαρακτήρα στο βλέμμα της. Ωστόσο, η τελική πινελιά στο μακιγιάζ της ήταν το κραγιόν.

Cindy Crawford: Αυτό είναι το κραγιόν που δεν αποχωρίζεται και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα άνω των 50

Η επιλογή της Cindy Crawford ήταν ένα pink nude κραγιόν με satin φινίρισμα. Αυτό το ροζ-μπεζ κραγιόν είναι ιδανικό για τις ώριμες επιδερμίδες, καθώς δίνει μια νεανική και φρέσκια όψη. Το satin φινίρισμα προσθέτει λάμψη και πληρότητα στα χείλη, αντίθετα με τα ματ κραγιόν που τονίζουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Επιπλέον, το pink nude κραγιόν ταιριάζει σε διάφορες αποχρώσεις επιδερμίδας, κάνοντας το ιδανικό για γυναίκες άνω των 50 ετών.

Πολλές ακόμα διάσημες γυναίκες άνω των 50 επιλέγουν τα satin κραγιόν. Η Julia Roberts, η Julianne Moore και η Jennifer Lopez είναι σίγουρα μερικές από αυτές.

Jennifer Lopez: Aυτή είναι η πρωινή ρουτίνα περιποίησης της και διαρκεί μόνο 5 λεπτά

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιατί έχω γραμμές στο λαιμό μου; Οι δερματολόγοι εξηγούν τα αίτια και τις θεραπείες

HerNews ka

6 Κόλπα για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί περισσότερο

Her News

Κεραλοιφή: Η θεραπευτική της ιδιότητα

Her News