HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Aυτή είναι η πρωινή ρουτίνα περιποίησης της και διαρκεί μόνο 5 λεπτά

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez είναι γνωστή για τη λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Πολλοί θαυμαστές της αναρωτιούνται πώς καταφέρνει να διατηρεί αυτή τη φρεσκάδα και τη νεότητα στο πρόσωπό της.

Αποδεικνύοντας ότι η περιποίηση της επιδερμίδας δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρα διαδικασία, η J.Lo μοιράζεται συχνά με τους followers της τα μυστικά της ομορφιάς.

Πρόσφατα, σε ένα video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε ότι χρειάζεται μόλις 5 λεπτά για να εφαρμόσει τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης πριν βγει από το σπίτι.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez: Aυτή είναι η πρωινή ρουτίνα περιποίησης της και διαρκεί μόνο 5 λεπτά

Χρησιμοποιώντας προϊόντα από την δική της σειρά, η J.Lo αποδεικνύει ότι η απλότητα μπορεί να είναι το κλειδί για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Είτε πρόκειται για την πρωινή της ρουτίνα είτε για τη βραδινή, η Jennifer δείχνει ότι τα αποτελέσματα που επιθυμεί μπορούν να επιτευχθούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ένα σημαντικό μυστικό που μοιράζεται με τους followers της είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις άπειρα προϊόντα για να έχεις όμορφη επιδερμίδα.

Η J.Lo ξεκινάει με την εφαρμογή ενός ορού, που απορροφάται γρήγορα και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την επόμενη φάση. Συνεχίζει με την ενυδατική της κρέμα, που εφαρμόζει τόσο στο πρόσωπο όσο και στον λαιμό με απαλές, μασαριστικές κινήσεις. Τελειώνει με την περιποίηση των ματιών, ενός από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου. Η ολόκληρη διαδικασία διαρκεί μόλις 5 λεπτά – πραγματικά αποτελεσματική και γρήγορη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez: Βήμα- βήμα ο τρόπος που πετυχαίνει το contouring – Video

 

Νεότερα Άρθρα

Μπάρα σαπουνιού vs αφρόλουτρο: Ποιο είναι καλύτερο για το δέρμα σας;

HerNews ka

Pamela Anderson: Ποζάρει και πάλι χωρίς μακιγιάζ για εξώφυλλο περιοδικού & είναι πιο λαμπερή από ποτέ

HerNews ka

Melrose Beauty Bar: Το καλύτερο μανικιούρ & πεντικιούρ στο Περιστέρι – Νύχια που διαρκούν και εντυπωσιάζουν!

HerNews ka