Το Cooking stories κάνει άλλο ένα ταξίδι στην Χίο και συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο Συκούση για να πιούμε σούμα! Ένα ποτό που φτιάχνεται από σύκα, όπου μαθαίνουμε τη διαδικασία και τα μυστικά της.
Όταν η σοφία των προγόνων συναντά την zero waste δράση!
Εκεί τους φιλοξένησε ο Λευτέρης Μίτσος, όπου ξενάγησε στο αποστακτήριό του και τους αποκάλυψε τα μυστικά της διαδικασίας της απόσταξης των σύκων.
Παρουσίαση: Έυη Κατσιώνη
Μαζί της οι Storytellers Andee Mαρούγκας και Βασίλης Πούπαλος
Για περισσότερες συνταγές στο:
YouTube / Instagram Cooking Stories
& Instagram: o_cafenes_tou_giorgi
Cooking Stories No3: Η Εύη Κατσιώνη μαγειρεύει τηγανίτες με σάλτσα από ταχίνι & κόκκινα φρούτα