HerNews.gr
Διεθνή

Courteney Cox: Συγκινεί η αποκάλυψή της για τον Matthew Perry

Η Courteney Cox θέλησε να μιλήσει για τον εκλιπόντα συμπρωταγωνιστή της στο «Friends», Matthew Perry, ενώ γιόρταζε την 20ή επέτειο από το φινάλε της επιτυχημένης σειράς.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που συνεργάστηκα τόσο στενά μαζί του για τόσα χρόνια. Με επισκέπτεται πολύ, αν πιστεύουμε σε αυτό», είπε η 59χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «CBS Sunday Morning» που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.Matthew Perry και Courteney CoxΗ Courtney Cox η οποία πρωταγωνίστησε ως Monica Gellar μαζί με τον Chandler Bing του Matthew Perry για 10 σεζόν, αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες όταν ρωτήθηκε για την πνευματικότητά της.

«Μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Matthew. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που, νομίζω, μας καθοδηγούν», εξήγησε.

«Αισθάνομαι ότι ο Matthew είναι τριγύρω σίγουρα».Courteney Cox on "CBS Sunday Morning"Ο Matthew Perry «έφυγε» από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου του 2023, σε ηλικία 54 ετών, αφού βρέθηκε νεκρός σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Pacific Palisades της Καλιφόρνια.

Τον Δεκέμβριο, το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες διαπίστωσε ότι ο ηθοποιός πέθανε από «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης». 

Η νεκροτομή ανέφερε επίσης τον πνιγμό, τη στεφανιαία νόσο και το οπιοειδές βουπρενορφίνη ως παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του.

Μέρες μετά τον τραγικό θάνατό του, το καστ των “Friends” – συμπεριλαμβανομένων των Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Lisa Kudrow – μοιράστηκε μια δήλωση που εξέφρασε τη θλίψη του για την είδηση.

Μάθιου Πέρι«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από συνάδελφοι. Είμαστε μια οικογένεια», έγραψαν.

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε», πρόσθεσαν. «Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Matthew Perry: Τα «Φιλαράκια» δεν έλαβαν πρόσκληση στο αναμνηστικό αφιέρωμα του στα Emmys

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Πούλησε μια βρόμικη τσάντα της για 70.000 δολάρια

HerNews ka

Maluma: Ούτε το Forbes δεν κατάφερε να αντισταθεί στον Κολομβιανό καρδιοκατακτητή

Her News

Ισπανία: Η μία στις δύο οικογένειες πληρώνει ιδιαίτερα μαθήματα για τα παιδιά της

Her News