HerNews.gr
Διεθνή

Matthew Perry: Τα «Φιλαράκια» δεν έλαβαν πρόσκληση στο αναμνηστικό αφιέρωμα του στα Emmys

Τα μέλη του καστ του «Friends» δεν έλαβαν πρόσκληση για τα 75α Ετήσια Βραβεία Emmy της Δευτέρας για το αναμνηστικό αφιέρωμα του αείμνηστου Matthew Perry όπως αποκάλυψαν οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

«Είναι ακόμα πολύ φρέσκο ​​για αυτούς», είπε η Jeannae Rouzan-Clay στο Hollywood Reporter σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

Ο συνάδελφος Τζέσι Κόλινς είπε επίσης στην εκπομπή ότι ενώ «συζήτησαν» για την πρόσκληση του καστ της κωμικής σειράς της δεκαετίας του ’90, τελικά αποφάσισαν να μην το κάνουν.Αφιέρωμα του Matthew Perry«Μπορώ να φανταστώ, από την πλευρά τους, θρηνούν κάποιον που ήταν ακόμα πολύ κοντά τους», εξήγησε ο Κόλινς.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτούς, αλλά όλοι πρέπει να σεβαστούμε ότι ήταν η δική τους οικογένεια. Μάλλον ήταν πολύ νωρίς».

Το τμήμα in memoiriam της εκπομπής των βραβείων απέτισε φόρο τιμής σε πολλά αείμνηστα αστέρια καθώς ο μουσικός Charlie Puth τραγούδησε το “See You Again” πριν μεταβεί στο θεματικό τραγούδι των “Friends” “I’ll Be There For You”.

Πολυάριθμοι αείμνηστοι αστέρες, στελέχη και δημιουργικοί στη σφαίρα του Χόλιγουντ εμφανίστηκαν σε μια οθόνη με τον Matthew Perry να είναι ένας από τους τελευταίους τιμώμενους του βίντεο.

Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc

Ο Matthew Perry ο οποίος έπαιξε τον Chandler Bing στο επιτυχημένο σόου, «έφυγε» από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου 2023 σε ηλικία 54 ετών, αφού βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Matthew Perry πέθανε από οξείες επιδράσεις της κεταμίνης

Σύμφωνα με την έκθεση της νεκροψίας, ο ηθοποιός πέθανε επίσης από πνιγμό, στεφανιαία νόσο, βουπρενορφίνη, ένα οπιοειδές, καθώς και άλλες επιπτώσεις.

Ο Matthew ο οποίος είχε μιλήσει ειλικρινά για την 18μηνη νηφαλιότητά του που οδήγησε στον θάνατό του, βρισκόταν σε «θεραπεία έγχυσης κεταμίνης» – μια θεραπεία για την κατάθλιψη – τη στιγμή που πέθανε.

Παρά το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκαν στην τελετή, οι συμπρωταγωνιστές του Perry κατάφεραν να του αποτίσουν φόρο τιμής με άλλους τρόπους.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από συνάδελφοι. Είμαστε μια οικογένεια», είπε το καστ σε δήλωση που δόθηκε στο People τον Οκτώβριο του 2023.

«Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ανεξιχνίαστη απώλεια».

Η Jennifer Aniston τιμά τον Matthew Perry στο Giving Tuesday: «Θα ήταν ευγνώμων»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πιο κρίσιμη από ποτέ η κατάσταση της υγείας της – Στο Μπαλμόραλ όλη η βασιλική οικογένεια

Her News b

«Σκέφτηκα την αυτοκτονία, με κράτησε η κόρη μου» – Η πρώτη συνέντευξη της Εύας Καϊλή

Her News

Kate Middleton: “Το περιβάλλον στο οποίο ανατρέφεις ένα παιδί είναι σημαντικό”

HerNewskl