HerNews.gr
DECORNEWS

Δείξε μου το δέντρο σου να σου πω ποιος είσαι: Όσα δηλώνει για τον χαρακτήρα σας ο στολισμός του

Το πανάρχαιο τελετουργικό του στολισμού ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου εγκαινιάζει επίσημα την πιο μαγική εποχή του χρόνου. Όμως το να στολίσεις το δέντρο σου δεν είναι απλώς μια εορταστική παράδοση που υπάρχει εδώ και αιώνες. Αυτές τις μέρες, έχει εξελιχθεί σε μια ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τη δημιουργική πλευρά σας και να δώσετε λίγη χριστουγεννιάτικη αίσθηση στο σπίτι σας. 

Είτε επιλέγετε ένα παραδοσιακό αειθαλές με βασιλικά κόκκινα στολίδια και αστραφτερά χρυσά φινιρίσματα, είτε ένα τρελό και υπέροχο δέντρο καλυμμένο με κορδέλες, ψεύτικο χιόνι και πλήρες με κάλυμμα μπάλας ντίσκο, κάθε διακόσμηση είναι μια μοναδική έκφραση της προσωπικότητάς σας. 

Παρακάτω θα δούμε τι λέει ο τρόπος που στολίζετε το δικό σας δέντρο για την προσωπικότητά σας.

1. Ουδέτερο και μινιμαλιστικό

Ουδέτερο και μινιμαλιστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο Η μινιμαλιστική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αντανακλά μια προσωπικότητα που εκτιμά ιδιαίτερα την κομψή απλότητα.Ένα μινιμαλιστικό δέντρο εκφράζει την ησυχία και την έλλειψη ακαταστασίας στο σπίτι κάποιου,  που το καθιστά ιδανικό για όσους θέλουν να προσθέσουν μια δόση ηρεμίας σε μια κατά τα άλλα ταραχώδη εορταστική περίοδο.Οι Σκανδιναβοί τείνουν να έχουν πολύ μινιμαλιστικά δέντρα, με φυσικά υλικά κατασκευασμένα σε διακόσμηση.

2. Πολυτελές και πολύχρωμο

Άνετο μοντερνιστικό χριστουγεννιάτικο δέντροΗ επιλογή ενός ζωντανού, εντυπωσιακού δέντρου στο σαλόνι σας είναι μια τολμηρή επιλογή που αντικατοπτρίζει ένα παιχνιδιάρικο πνεύμα που δεν ανέχεται τη μονοτονία αλλά εκτιμά την ποικιλία ως προς τα χρώματα και τα σχήματα.Ένα πολύχρωμο δέντρο που συνδυάζεται με διαφορετικά σχήματα και σχέδια είναι ενδεικτικό ενός ατόμου που του αρέσει να συλλέγει αντικείμενα και δεν φοβάται να πειραματιστεί.

3. Vintage και εκλεπτυσμένο

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κλασικό σαλόνι

Εάν το δέντρο σας έχει μια πλούσια και προσωπική ιστορία, όπου κάθε στολίδι λέει μια ιστορία, πιθανότατα είστε ένα συναισθηματικό άτομο με προσανατολισμό στην οικογένεια. Κυριολεκτικά έχετε μια διαφορετική μνήμη που κρέμεται περήφανα σε κάθε κλαδί.Η νοσταλγία μπορεί πραγματικά να κάνει τα στολίδια ξεχωριστά, ακόμα κι αν μπορεί να μην ευθυγραμμίζονται με το τρέχον γούστο σας. 

4. Αντισυμβατικό δέντρο

Μοναδικό και πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντροΕίναι ενδιαφέρον ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν τα πιο αντισυμβατικά και πειραματικά δέντρα μπορεί απλώς να σας εκπλήξουν.Πιο συχνά, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντικατοπτρίσουμε μια πλευρά της προσωπικότητάς μας που δεν δείχνουμε κάθε μέρα.

Και αν νομίζετε ότι η εφευρετικότητα τελειώνει εκεί, ξανασκεφτείτε το. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μπορεί να είναι ό,τι θέλετε. Από ένα λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο, ή ακόμα και ροζ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

6 ιδιοφυείς τρόποι για να επαναχρησιμοποιήσετε παλιά βάζα κεριών

HerNews ka

Decor: Γιατί να κρατήσεις τα φωτάκια στο σπίτι σου και μετά τις γιορτές

Her News

Αυτό το viral κόλπο για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά είναι τόσο απλό

HerNews ka