HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Διάρρηξη: Η ταινία του Netflix που απήγαγε το ενδιαφέρον μας

netflix-diarriksi
Διάρρηξη ονομάζεται ο τίτλος της νέας ταινίας του Netflix που μπήκε ανάμεσα στα τοπ 10 της προηγούμενης εβδομάδας.

Διάρρηξη έγινε για ακόμη μια φορά στο μυαλό μας από το ίδιο το Netflix με αυτά που είδαμε. Απήγαγε το ενδιαφέρον μας και ακόμη ψάχνουμε να το βρούμε. Ξέρετε, είχα όλη την καλή πρόθεση για θετική ανταπόκριση στις νέες του παραγωγές, αλλά όσο πάει με απογοητεύει και πιο πολύ.

diarriksinetflix

Δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό που λέει ο τίτλος του. Εισβολείς εισέρχονται στο πολυτελές και νεόδμητο σπίτι ενός ζευγαριού, το οποίο έχει περάσει πολλά μέσα στα 12 χρόνια γάμου του και επιτέλους βρίσκει τις ισορροπίες του χωρίς προβλήματα υγείας ή οικονομικά ζητήματα.

Η γυναίκα παραξενεύεται που ο άνδρας της είναι τόσο ψύχραιμος μπροστά στη διάρρηξη, τον παρακολουθεί, η αστυνομία συνδράμει στην ανακάλυψη και το φινάλε είναι….απογοητευτικό. Μια ακόμη ταινία που προσπαθεί να προκαλέσει τρόμο, με διαρκή πετάγματα σχεδόν σε κάθε σκηνή, μουσική τύπου απειλητικού ύφους που μετά από το τρίτο κομμάτι καταντά βαρετή και μια ακόμη ιστορία που διαδραματίζεται σε ένα σπίτι που ξαφνικά απέκτησε το ζευγάρι, το οποίο δεν πολυδουλεύει κιόλας άρα γενικά που τα βρίσκουν τα λεφτά ρε παιδιά;

Και μέσα σε όλα αυτά φυσικά προσπαθεί πάντα να ξεπεράσει κάτι, ο άνδρας ή η γυναίκα είναι οι κακοί της υπόθεσης και το καλό νικά.

Τίποτα καινούριο παιδιά, λυπάμαι μα… μη το δείτε. Δεν μπορείς να θεωρείς καλή μια παραγωγή μόνο από τη σκηνοθεσία, τα γραφικά και το παίξιμο των ηθοποιών. Η επανάληψη του ίδιου σεναρίου, αποτρέπει τους χρήστες από τη διαδικασία του να μπουν και να δουν το οτιδήποτε στο Netflix.

Αν επιλέξεις το βράδυ σου να περάσει χαλαρά και άνετα με κάποια ταινία η σειρά, τότε μην επιλέξεις από την κατηγορία τρόμου, θρίλερ ή αγωνίας της εν λόγω εφαρμογής. Διάλεξε το Sex Education, για το οποίο θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο!

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Joker Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ & ξέσπασε φρενίτιδα – Πάνω από 4 εκατ. προβολές

HerNews ka

Δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Her News

«Your place or mine»: Η νέα ρομαντική κομεντί του Νetflix με πρωταγωνιστές τη Ριζ Γουίδερσπουν και τον Άστον Κούτσερ

Her News