HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Sex Life: Η σειρά του Netflix γεμάτη πάθος, σεξ και ένταση

Αν δεν έχεις δει ακόμα το Sex Life, κλείσε τηλέφωνα και βάλε Netflix! Σίγουρα θα κολλήσεις κι εσυ με τις ανατροπές που παίρνει η ζωή μας γυναίκας που πατάει πάνω στο τεντωμένο σχοινί των αναστολών και του πάθους.

Η υπόθεση του Sex Life

Το τολμηρό παρελθόν μιας γυναίκας συγκρούεται με τη σημερινή της κατάσταση ως παντρεμένης με παιδιά, καθώς φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της που επιστρέφει στη ζωή της. Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράςτου Netflix,  και είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «44 Chapters About 4 Men» της BB Easton.

Η σειρά Sex Life είναι γεμάτη από σεξ, ρομάντζο αλλά και σκάνδαλα

Η ιστορία επικεντρώνεται στην Μπίλι Κόνελι, μία νοικοκυρά, σύζυγο και μητέρα, η οποία ενώ φαινομενικά έχει τα πάντα, αμφισβητεί τις επιλογές της ζωής της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς, την οποία υποδύεται η Σάρα Σάχι, μένει στα προάστια του Κονέκτικατ. Όλα φαίνονται τέλεια εκ πρώτης όψεως.

Ο γάμος της με τον Κούπερ φαντάζει υπέροχος για την ίδια, ειδικά μετά από όλες τις ασταθείς σχέσεις που είχε κατά το παρελθόν.

Είναι γοητευτικός, με υπέροχο σώμα, ευγενικός και της εμπνέει την πολυπόθητη ασφάλεια που η ίδια έχει ανάγκη. Ήταν εξαιρετικός εραστής επίσης, αλλά προτού αποκτήσουν παιδιά. Έκτοτε, η σεξουαλική τους ζωή αλλάζει..

Εκείνη απλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το παρελθόν της..

Αυτό της δημιουργεί την αναγκη να εκφράσει τις σκέψεις της σε ένα ημερολόγιο. Τι θα συμβεί όταν ο Κούπερ διαβάσει το αμαρτωλό ημερολόγιο;

Το Sex Life είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα

Το βιβλίο που βασίζεται η σειρά  «44 κεφάλαια για 4 άνδρες» είναι οι αναμνήσεις της συγγραφέας B. B. Easton, η οποία κατέγραψε πραγματικές παλιές της εμπειρίες με πρώην συντρόφους της, μεταξύ των οποίων ήταν ένας tattoo artist που έγινε πεζοναύτης στον στρατό των ΗΠΑ,  ένας punk rocker που βρίσκεται σε αναστολή και ένας μπασίστας της heavy metal.

Σε συνέντευξη της στο «Oprah Daily» η συγγραφέας B. B. Easton αποκάλυψε:

«Αυτή ήταν η πιο λυτρωτική εμπειρία για μένα, καθώς με βοήθησε να γεφυρώσω το χάσμα μεταξύ της τωρινής ζωής μου και του κοριτσιού που κάποτε ήμουν. Ζούσα τη ζωή μου, αλλά έγραψα όλα αυτά για τις διασκεδαστικές περιπέτειες που βίωσα. Αυτό με βοήθησε να αισθάνομαι το ίδιο πρόσωπο».

Sex Life στο Netflix με 8 καθηλωτικά επεισόδια μας βάζει το εξής ερώτημα:

Μπορεί η ρουτίνα και το κακό Sex Life να καταστρέψουν έναν γάμο;

“Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου κατά την οποία ένιωθα ελεύθερη. Και ο κόσμος ήταν γεμάτος πιθανότητες” ακούγεται να λέει η πρωταγωνίστρια στην πρώτη σκηνή του Sex Life.

ΠρωταγωνιστούνΣάρα Σάχι,Μάικ Βόγκελ,Άνταμ Ντίμος

Νεότερα Άρθρα

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που έχουν κυκλοφορήσει το 2023

Her News

«ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» – Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη στις 21 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Her News

Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι μαζί στην ταινία «Babylon» – Φαβορί για τα Όσκαρ

Her News