HerNews.gr
Social News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Ο σύντροφος μου δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω”

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

H Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα για τον σύντροφο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Ούσα πολλή ενεργή στην πλατφόρμα του Instagram τόνισε χαρακτηριστικά πως δε θέλει να δείξει τον σύντροφο της στα social media. Ωστόσο, κάποιοι ακόλουθοι της θέλησαν να μάθουν τον λόγο. 

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews
Tότε εκείνη εκνευρισμένη απάντησε πως:
Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ“.
 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Anita Brand: Η συγκινητική δημοσίευση για τον πατέρα της

HerNewskl

Χριστίνα Μπόμπα: Οι οικογενειακές διακοπές στη Σίφνο και η πρώτη φωτογραφία με μπικίνι

georgegsp

Ξέσπασε η Τζούλια Νόβα: «Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν»

HerNews ka