HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Η αρνητική κριτική είναι μέσα στο παιχνίδι, πάντα σε στεναχωρεί”

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε σε όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στον αέρα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Πιο συγκεκριμένα εκείνος απάντησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” χαρακτηριστικά πως:

“Η αρνητική κριτική είναι μέσα στο παιχνίδι, πάντα σε στεναχωρεί. Δοκίμασα να μη δίνω σημασία, δοκίμασα να παίρνω τηλέφωνα και δεν έπιασε. Δεν μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω, αλλά το ταΐζω στον εαυτό μου. Στην αρχή θα στεναχωρηθώ, το ζω ρε παιδί μου και μετά σιγά σιγά μου περνάει και συνεχίζω. Η έκθεση απαιτεί την γνώμη του καθενός”.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι “εφτασα να κινηθώ νομικά εναντίον κάποιου που παραβίασε τα ανθρώπινα δικαιώματά μου. Δεν αφορούσε τα media. Είχε να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ήταν μονόδρομος, θα καταδικαζόταν ο άνθρωπος οπότε είπα άστο δεν πειράζει”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό της: «Είναι μια εισβολή σε κάποια στιγμή της ζωής σου που πονάς»

HerNews ka

Τριαντάφυλλος: «Πώς γίνεται να έχεις τον παιδαρά τον Μπο και να κοιτάς τον Μάριο;»

georgegsp

Τρύφωνας Σαμαράς: “Σέβομαι τον Λάκη Γαβαλά, είναι και μεγάλος άνθρωπος”

georgegsp