HerNews.gr
DECORNEWS

Dressing Room: Κάντο όπως η Μαίρη Συνατσάκη

Αν διαθέτεις έναν extra χώρο στο σπίτι και ταυτόχρονα νιώθεις ότι οι ντουλάπες σου ασφυκτιούν, υπάρχει λύση! Δημιούργησε το προσωπικό σου dressing room.

Φτιάξε ένα dressing room με στυλ, άνεση χώρου – μιας και όλα θέλουν τρόπο – και όλα θα μπουν σε τάξη. Το ίδιο έκανε και η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της σπίτι. Πραγματοποίησε τον προσωπικό της χώρο μέσα σε μερικά τετραγωνικά, έβαλε ένδυση και υπόδηση εντός και το αποτέλεσμα μας εμπνέει ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.

Από απλές ξύλινες ραφιέρες σε ανοιχτό χρώμα, κούτες και πράγματα ανακατεμένα στο έδαφος, αχρησιμοποίητα ράφια και στοιβαγμένα κουτιά, η Μαίρη έφτιαξε ένα πλήρες δωμάτιο – προσωπική ντουλάπα – , με χρώματα, συγκεκριμένο φωτισμό και artistic style.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς έκανε 

Διαβάστε περισσότερα και βρείτε το βίντεο με ένα κλικ εδώ

Νεότερα Άρθρα

5 τρόποι που οι σχεδιαστές διαμορφώνουν ένα άνετο κρεβάτι για επιπλέον ζεστασιά του χειμώνα

HerNews ka

Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από περιττώματα πουλιών από έπιπλα εξωτερικού χώρου

HerNews ka

Τηλεόραση πάνω από τζάκι: Πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα

HerNews ka