HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Τσολάκη: «Τιμώ το κανάλι που είμαι, προέχουν οι συζητήσεις με αυτό»

Ελένη Τσολάκη-hernews

Η Ελένη Τσολάκη απάντησε στο «MEGA Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για το τηλεοπτικό της μέλλον και τα σενάρια που την θέλουν να μετακομίζει στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τις συζητήσεις της με το κανάλι, ενώ απάντησε κατηγορηματικά πως τιμά το κανάλι στο οποίο βρίσκεται.

Ελένη Τσολάκη-hernews

«Δεν μπορώ να πω τι συζητώ με το κανάλι, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τη στιγμή που μιλάμε θέλω να πηγαίνει καλά η εκπομπή», είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Είμαι επαγγελματίας, ό,τι και να μου ζητήσει ο σταθμός θα το συζητήσω. Τιμώ το κανάλι που είμαι, προέχουν οι συζητήσεις με αυτό», συμπλήρωσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Eurovision 2024: Η τραγουδίστρια «έκπληξη» που θα ανακοινώσει το 12αρι της ελληνικής επιτροπής

HerNews ka

Έλεος: Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης κάνουν πρεμιέρα στο Mega την Τρίτη 24 Ιανουαρίου

Her News b

Καίτη Γαρμπή: «Ο Αντώνης Ρέμος σέβεται τον συνάδελφο. Τον βάζει σε θέση ίσως και καλύτερη από τη δική του»

georgegsp