HerNews.gr
Fitness

Emily Ratajkowski: Έτσι θα αποκτήσεις σώμα σαν το δικό της

Η Emily Ratajkowski είναι ο ορισμός του καυτού κοριτσιού και “ζεσταίνει” τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και βίντεο με τον εαυτό της να δείχνει τους τονισμένους κοιλιακούς και τα καλλίγραμμα πόδια της. 

Η ηθοποιός μόλις έβγαλε αρκετές νέες εκπληκτικές εικόνες που επιδεικνύουν τη λεπτή της σωματική διάπλαση με διαφορετικά μαγιό και εσώρουχα που συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes. Η Ratajkowski έγινε πρωτοσέλιδο από τότε που εμφανίστηκε στη σκηνή στο βίντεο Blurred Lines του Robin Thicke πριν από 10 χρόνια για το καλλίγραμμο σώμα της και έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “My Body” για τη δύναμη, την ομορφιά και τον φεμινισμό.

Ενώ η 32χρονη είναι ένα από τα πιο καυτά και περιζήτητα μοντέλα, δεν θα την πιάσεις να μετράει θερμίδες ή να κάνει μια μοντέρνα δίαιτα για να παραμείνει αδύνατη. Αντίθετα, προτιμά την ισορροπία, να παραμένει ενεργή και να μην έχει εμμονή πολύ με το πώς φαίνεται. Ακολουθούν πέντε τρόποι με τους οποίους παραμένει σε φόρμα και τι λένε οι ειδικοί υγείας για το καθεστώς της. 

1. Πίνει χυμό από κουρκουμά & παντζάρι

χυμό παντζάρι«Για μένα, σημασία έχει να νιώθεις καλά με αυτό που τρως», είπε στους New York Times . «Λατρεύω τους χυμούς κουρκουμά και παντζαριού». Ο κουρκουμάς είναι γνωστός ως ένα από τα αρχαιότερα αντιοξειδωτικά. Πράγματι, χρησιμοποιείται ως μια μορφή φαρμάκου στην Ασία για αιώνες λόγω της ικανότητάς του να καταπολεμά τις βλαβερές φλεγμονές στο σώμα. Ο χυμός παντζαριού περιέχει νιτρικά άλατα που όχι μόνο είναι ευεργετικά για την υγεία της καρδιάς, αλλά βοηθούν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων για τη βελτίωση της ροής του αίματος. Δεν είναι μόνο εξαιρετικό για το κυκλοφορικό σας σύστημα, αλλά μπορεί να βοηθήσει την απόδοσή σας στο γυμναστήριο. Έτσι, ο χυμός από παντζάρια μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τη φόρμα σας κάνοντας τις προπονήσεις σας πιο αποτελεσματικές, ειδικά αν είναι προπονήσεις με στυλ αντοχής.

2. Μαγειρεύει πολύ

Emily Ratajkowski on X: "Thankful for all of you! Hope you all had a great week with your families! https://t.co/4UQMJrhufZ" / XH Ratajkowski απολαμβάνει να ετοιμάζει ένα υγιεινό γεύμα και είπε στην Elle : «Μαγειρεύω πολύ , οπότε αυτό βοηθάει πραγματικά: Ξέρεις πόσο αλάτι και ζάχαρη και όλα αυτά τα είδη που βάζεις στο σώμα σου». 

Το πρόβλημα με το φαγητό στα εστιατόρια όταν προσπαθείς να παραμείνεις σε φόρμα είναι ότι τα εστιατόρια θέλουν να σε κερδίσουν για το νόστιμο φαγητό τους και τις γενναιόδωρες μερίδες τους που σε κάνουν να νιώθεις ότι αξίζει τα χρήματά σου. Μπορεί επίσης να βρεθούμε να τρώμε περισσότερο φαγητό από ό,τι στο σπίτι. . Σε κάθε περίπτωση, έχετε πολύ περισσότερο έλεγχο πάνω από την ποιότητα των συστατικών σας όταν μαγειρεύετε τα περισσότερα από τα γεύματά σας, κάτι που μπορεί να σας κάνει πιο υγιείς μακροπρόθεσμα. 

3. Παρακολουθεί ομαδικά μαθήματα γυμναστικής

Emily Ratajkowski's Diet & Exercise Plan For A Super Hot BodyΣτο μοντέλο αρέσουν οι υπαίθριες δραστηριότητες όπως το περπάτημα και η πεζοπορία , αλλά όταν πηγαίνει στο γυμναστήριο, προτιμά τα ομαδικά μαθήματα. «Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που, αν πάω στο γυμναστήριο μόνη μου, υπάρχουν 50/50 πιθανότητες να γυμναστώ και να πιέσω πραγματικά τον εαυτό μου, οπότε το περιβάλλον της τάξης λειτουργεί πολύ, πολύ καλά για μένα», είπε.

Σε ένα μάθημα φυσικής κατάστασης υπάρχει συνήθως ένας ποικίλος αριθμός συμμετεχόντων που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια του ταξιδιού ευεξίας τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό του παράγοντα εκφοβισμού που συνεπάγεται η συμμετοχή σε γυμναστήριο. Επιπλέον, τα περισσότερα μαθήματα θα προσφέρουν πάντα τροποποιήσεις που σας επιτρέπουν να αισθάνεστε άνετα ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

4. Κάνει Zumba

How To Rock A Party | Emily Ratajkowski Dance Scene - YouTubeΜια συγκεκριμένη κατηγορία που αγαπά η Emily Ratajkowski είναι η Zumba . «Είμαι επίσης κάποια που, ακόμη και σε ένα μάθημα, θα κουβεντιάζω και θα διασπάται η προσοχή», είπε στο InStyle. «Νομίζω ότι αυτό είναι το σπουδαίο πράγμα για τη Zumba— η μουσική με κρατά πραγματικά συγκεντρωμένη και στη ζώνη», συνεχίζει. «Απλώς νιώθεις ότι, ξέρεις, η Superwoman πιέζει πραγματικά τον εαυτό της. Καταλήγεις να δουλεύεις σκληρότερα και είναι μια καλύτερη, πιο έντονη προπόνηση, χωρίς καν να το προσέξεις».

Οι διαφορές ανάμεσα στις πιλάτες & τη γιόγκα: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρακτικές συμβουλές για προπόνηση στη ζέστη

Her News

Γιατί η γυμναστική στην καραντίνα είναι επιτακτική ανάγκη;

Her News b

Νηστεία: Ποιες τροφές παχαίνουν

Her News b