HerNews.gr
Ελλάδα

Εύβοια: Σε ΜΕΘ ο 6χρονος που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται μετά από πολύωρο χειρουργείο το 6χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο ράτσας ροτβάιλερ στην Εύβοια. Πιο συγκεκριμένα στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 11.00 το πρωί ένας σκύλος Ροντβάιλερ ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του στην παραλία και επιτέθηκε δαγκώνοντας ένα 6χρονο αγοράκι το οποίο βρισκόταν με την οικογένεια του κοντά στο σημείο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 6χρονο ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά στο Κ.Υ. Ψαχνών ενώ εσπευσμένα λίγη ώρα αργότερα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Το σκυλί τραυμάτισε σοβαρά το παιδί με δαγκωματιές στο κεφάλι και τα πλευρά.  Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιορτή της Φάβας: Ο ηλικιωμένος που χόρεψε νησιώτικα τραγούδια και το βίντεο που έγινε viral

HerNewskl

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: 24χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του

georgegsp

Κυριάκος Μητσοτάκης για φωτιές: «Το κράτος είναι παρόν από την πρώτη στιγμή σε εκατοντάδες εστίες»

HerNews ka