HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φαίη Σκορδά: Η πρεμιέρα με το “Πρωινό μας” και τα πρώτα της λόγια

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στο επίκεντρο της προσοχής λόγω της αποχώρησης της από την εκπομπή “Το Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα επέστρεψε τηλεοπτικά με την εκπομπή “Πρωινό μας” στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Φαίη Σκορδά ήταν ντυμένη στα λευκά και φυσικά εντυπωσιακή, όπως πάντα.

Στην έναρξη της εκπομπής η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε το κοινό της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

“Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλώς ορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλώς ορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου έλειψε να σας μιλάω πολύ περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω.

Ευχαριστώ όλους όσοι βρίσκεστε εδώ”, ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και πρόσθεσε: “Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Θέλω μαζί, γι’ αυτό και είναι το πρωινό μας, να περάσουμε όμορφα και να φτιάξουμε μία πολύ ωραία ψυχαγωγική εκπομπή”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν ήξερε κανείς το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, ούτε η οικογένειά της. Είναι ντροπή»

HerNews ka

Survivor All Star: Φάρσα για Πρωταπριλιά από τον Γιώργο Λιανό- Χώρισε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

HerNews ka

Χριστίνα Παππά: «Οι φίλοι του γιου μου με φωνάζαν αστυνομία γιατί έβρισκα τα πάντα»

HerNews ka