HerNews.gr
Μόδα

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η Bella Hadid επιστρέφει και είναι πιο λαμπερή από ποτέ

H Bella Hadid επέστρεψε στο κόκκινο χαλί μετά από έναν χρόνο απουσίας στο Φεστιβάλ των Καννών 2024 στην πρεμιέρα του «The Apprentice» στη Γαλλία τη Δευτέρα, ντυμένη με ένα διάφανο καφέ φόρεμα Saint Laurent που άφηνε λίγα στη φαντασία.

Κατασκευασμένο -όπως και το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής του Saint Laurent το φθινόπωρο του 2024- από διαφανές, ελαστικό ύφασμα που θυμίζει καλσόν, το midi φόρεμα της Hadid περιείχε ένα βαθύ κολιέ, διαφανές μπούστο και διάφανη φούστα με στρίφωμα στο επάνω μέρος.

Η ιδρύτρια της Orabella πρόσθεσε γυαλιστερές γόβες Saint Laurent και κοσμήματα Chopard στην εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

Η Bella Hadid που έκανε ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ και τις περισσότερες εκδηλώσεις πέρυσι εν μέσω μάχης με τη νόσο του Lyme – είχε τα μαλλιά της με λαμπερά κύματα Old Hollywood, με τη μια πλευρά πίσω από το αυτί της για να δείξει τα σκουλαρίκια της με κίτρινο διαμάντι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Πριν από την απόλυτη στιγμή της στις Κάννες, η νηφάλια σταρ της πασαρέλας δεν είχε ξαναφανεί από τότε που παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Stanton Social Prime τον Μάρτιο του 2023 στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας.

Στο διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου, η Βελλα Hadid είχε γίνει πρωτοσέλιδο στο παρελθόν σε εμφανίσεις που κυμαίνονται από ένα βαθύ μαύρο φόρεμα Schiaparelli σε συνδυασμό με χρυσούς “πνεύμονες” trompe l’oeil το 2021 έως ένα κόκκινο φόρεμα από τον Alexandre Vauthier Couture το 2016 με επικίνδυνα ψηλό σκίσιμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Μετά την τελευταία της εκπληκτική στιγμή, ελπίζουμε να τη δούμε σε μερικές ακόμη πρεμιέρες πριν την ολοκλήρωση των Καννών.

Bella Hadid: Μοιράζεται την ιστορία πίσω από το νέο της εγχείρημα ομορφιάς «Orebella»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Αυτή είναι η επώνυμη γούνα που φόρεσε στα γενέθλιά της!

HerNewskl

Katy Perry: Η εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα που φόρεσε στην live εμφάνηση της στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Πως να φορέσεις με στυλ το πουλόβερ σου!

Her News