HerNews.gr
Beauty

Bella Hadid: Μοιράζεται την ιστορία πίσω από το νέο της εγχείρημα ομορφιάς «Orebella»

Αν και η Bella Hadid βρίσκεται στο προσκήνιο για πάνω από μια δεκαετία, υπάρχει ακόμα κάτι αναζωογονητικά ανοιχτό για το supermodel. 

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου beauty & wellness brand, Orebella, από τη Bella Hadid προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομορφιάς. Το εντυπωσιακό teaser που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram συνόδευε την ανακοίνωση, αφήνοντας μια αίσθηση μυστηρίου για τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει η συλλογή.

«Μια μέρα, ξύπνησα και μόλις είδα κάτι στο Instagram», μοιράζεται, χωρίς να αποκαλύπτει τον καταλύτη για αυτό που πολλοί βλέπουν τώρα ως μεταμόρφωση της ευεξίας της. «Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω αλλαγές στη ζωή μου για να είμαι ευτυχισμένη με τον εαυτό μου, γι’ αυτό επέλεξα να περάσω από αυτό το ταξίδι. Πέρασα από πολλά πράγματα διανοητικά, και κάποια στιγμή σκοτείνιασα. Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος και ο πόνος είναι ο μόνος τρόπος για να μεγαλώσω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Μέσω του πόνου και της συνεχιζόμενης μάχης με τη νόσο του Lyme (και της πληθώρας σωματικών και γνωστικών συμπτωμάτων που τη συνοδεύουν), η Bella Hadid άρχισε να επικεντρώνεται σε πράγματα που τη βοήθησαν να αισθάνεται προσγειωμένη, να την κάνουν  χαρούμενη και με τα λόγια της, τη βοήθησαν.

Μια άλλη από αυτές τις πρακτικές είναι τα αιθέρια έλαια, τα οποία οδήγησαν στο νέο της εγχείρημα ομορφιάς Orebella, που κυκλοφορεί πλέον. Λέει ότι ενώ σε ένα ταξίδι πριν από δύο χρόνια για να επισκεφτεί Παλαιστίνιους συγγενείς που ζούσαν στην Ουάσιγκτον, «ο μπαμπάς μου και εγώ παίζαμε τάβλι δίπλα στο τζάκι όταν ανακάλυψα ότι ο θείος μου ο Μαχμούντ έφτιαχνε αιθέρια έλαια. Δεν είχα ιδέα».

Η Bella Hadid πιστεύει στα ζώδια, το κισμέτ και τα παρόμοια και μαθαίνοντας αυτό το γεγονός για την επιχειρηματική ιστορία της οικογένειάς της την έκανε να νιώθει ότι «έχω τις θείες μου και τους θείους μου όλους μαζί μου και με ευλογούν όλη την ώρα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orebella (@orebella)

Η πρώτη συλλογή της Orebella είναι τρία αρώματα: το λουλουδάτο Window2Soul, tropical Blooming Fire και το ξυλώδης-θαλάσσιο Salted Muse, όλα εμπνευσμένα από τη ζωή της Hadid. Το Salted Muse, το οποίο έχει νότες από θαλασσινό αλάτι, ροζ πιπέρι και ελαιόλαδο, αποτίει φόρο τιμής στην οικογένειά της.

«Είτε είσαι Παλαιστίνιος είτε απλώς Άραβας, οι οικογένειές μας βάζουν ελαιόλαδο σε όλα. Αυτό ήταν, για μένα, κάτι που θα μπορούσα να βάλω και ήταν ξεχωριστό και μια ωδή στην κληρονομιά μου».

«Είναι το πρώτο μη αλκοολούχο, διφασικό άρωμα με βάση αιθέρια έλαια», αποκαλύπτει. Το άρωμα είναι κάτι για το οποίο ήταν ευαίσθητη σε όλη της τη ζωή λόγω των προβλημάτων υγείας της, γι’ αυτό αναζήτησε να βρει μια λύση: Κάτι απαλό, φορετό, αλλά ακόμα πολύπλοκο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orebella (@orebella)

Άλλες προσωπικές πινελιές περιλαμβάνουν τα αρχικά της και τους αριθμούς αγγέλου 222 χαραγμένους στην κορυφή κάθε φιάλης και τη συγκεκριμένη απόχρωση των χρυσών καπακιών, «εμπνευσμένα από τον ακατέργαστο χρυσό της αραβικής κουλτούρας και κληρονομιάς», λέει.

Πρόσφατα, η Bella Hadid άρχισε να προσθέτει το μεσαίο της όνομα, Khair, στο ψευδώνυμό της. Η λέξη μεταφράζεται σε «καλή» και είναι συμβολική για το πού βρίσκεται στη ζωή. Λέει ότι το μονοπάτι προς την ευτυχία είναι πιο ξεκάθαρο -και προσβάσιμο- από ποτέ. «Για πρώτη φορά στη ζωή μου, θέλω απλώς να επικεντρωθώ στο να είμαι ευτυχισμένη». Και θα μυρίζει φανταστικά ενώ το κάνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Bella Hadid: Λανσάρει το δικό της beauty & wellness brand

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό beauty look που επέλεξε στα γενέθλιά της

HerNewskl

Rihanna: Δείτε πώς φόρεσε τη μωβ σκιά για τις γιορτές

HerNewskl

Eνυδατικές Kρέμες: Aυτές είναι οι κατάλληλες για γυναίκες άνω των 50

HerNewskl