HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φως στο Τούνελ: Το ανατριχιαστικό trailer της σημερινής εκπομπής για την υπόθεση της Πάτρας

φως στο τουνελ

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 23:20, στο MEGA, φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας..

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει ανήμερα της 25ης Μαρτίου με ένα ακόμα συγκλονιστικό Φως στο Τούνελ. Η παρουσιάστρια που τις τελευταίες εβδομάδες ξετυλίγει το κουβάρι των θανάτων των τριών κοριτσιών της Πάτρας, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Στα social media, το κοινό “παθιάζεται”με την εκπομπή. Γεγονός που φέρνει το hashtag της εκπομπής στα πρώτα trends κάθε Παρασκευή βράδυ. 

Το απίστευτο trailer για την σημερινή εκπομπή

Οι δείκτες του ρολογιού χτυπούν αργά και γίνονται κόκκινοι.,«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», διαβάζουμε τη στιγμή που οι δείκτες επανέρχονται και ακούμε παιδικές φωνές. Στην οθόνη εμφανίζονται τα τρία παιδιά σε ένα θολό πλάνο και η οθόνη γεμίζει με κόκκινο χρώμα.. Ένα άκρως ανατρεπτικό trailer, που προκαλλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό. Τι αποκαλύψεις θα γίνουν άραγε απόψε το βράδυ;

Το τηλεφώνημα στην προηγούμενη εκπομπή

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, που προβλήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που ανακάτεψε την “τράπουλα” της υπόθεσης.  «Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του» , ήταν τα λόγια που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής. 

Οι τελευταίες δηλώσεις της μητέρας των 3 κοριτσιών

«Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν… Σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θα απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε, και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα των κοριτσιών. 

 

Νεότερα Άρθρα

Η έντονη ενόχληση της Χάρις Αλεξίου: «Το τραγούδι πάει, το χαιρέτησα με πολλή αγάπη»

HerNews ka

Βρισηίδα Ανδριώτου: “Έξω φρενών” με ερώτηση δημοσιογράφου – Τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον εκνευρισμό της

HerNews ka

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα, θα την έλεγα και λίγο σνομπ»

HerNews ka