HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Στην τελική ευθεία το θρίλερ των τριών παιδιών – Νέα στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Προκύπτουν νέα στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας, ύστερα από νέες επαφές που είχε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος. Μιλώντας με γιατρούς του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, αναφέρει στην εκπομπή «Live News» πως η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο με αναφερόμενο πρόβλημα σπασμών, χωρίς ύστερα να επιβεβαιωθεί κάτι. Κάποια στιγμή η μητέρα της κάλεσε τους γιατρούς στο δωμάτιο και εκεί παρατηρήθηκε στο παιδί έλλειψη οξυγόνου, ωστόσο μετά από λίγο επανήλθε σε κανονικά επίπεδα. 

Οι αιματολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας που έγιναν ύστερα από το συμβάν δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα που να δικαιολογεί την έλλειψη οξυγόνου. Η Τζωρτζίνα ήταν υγιής μέχρι το περιστατικό τις 11ης Απριλίου 2021, που υπέστη ανακοπή.

Στις 21 Μαρτίου του 2021 μεταφέρεται και η Ίριδα στο νοσκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται και ο θάνατός της. Γιατροί αναφέρουν ότι μπροστά τους, υπήρξε μία στιχομυθία των γονιών, όπου η μητέρα λέει χαρακτηριστικά στον πατέρα «δεν πειράζει θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς». Λίγες ώρες μετά, η μητέρα κάνει μία ανάρτηση γράφοντας «ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου, χάνει εσένα Ίριδά μου».

Παράλληλα, στην προοπτική χωρισμού, η μητέρα των τριών κοριτσιών φέρεται πως είχε αποκαλύψει σε μία παλαιότερη σχέση της πως πάσχει από καρκίνο και μάλιστα είχε επικαλεστεί και αντίστοιχο έγγραφο που αφορούσε τη γιαγιά της, η οποία πράγματι έπασχε από μία μορφή καρκίνου.

Τον Φεβρουάριο του 2012, η μητέρα νοσηλεύτηκε στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, έχοντας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η γυναίκα που είχε αναλάβει την φροντίδα της Τζωρτζίνας μίλησε αποκλειστικά στο Live News και περιέγραψε τη σχέση που είχε με την 9χρονη και τη μητέρα της.

«Εγώ με τη μητέρα της δεν είχα καλή επικοινωνία. Έτυχε μία ημέρα να λείπει η νοσηλεύτρια για δύο ημέρες και της εξήγησα ότι εγώ σνα υπεύθυνη δεν μπορούσα το παιδί να το δεχτώ για δύο ημέρες, διότι η Τζωρτζίνα σιτιζόταν από γαστροστομία κι εγώ δεν ήξερα. Δηλαδή δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω το παιδί», είπε.

«Όταν της το είπα έγινε πολύ μεγάλη φασαρία, ότι δεν γίνεται και ότι οφείλω να πάρω το παιδί, κι εάν θα έλειπε ένα μήνα η νοσηλεύτρια. Της λέω «εάν θα έλειπε ένα μήνα θα όφειλα σαν κέντρο να βρω μία λύση, αλλά σας μιλάω για δύο ημέρες». «Όχι», μου λέει, «θα το πάρεις, είσαι υποχρεωμένη». Μα κυρία Ρούλα δεν μπορώ να δώσω ούτε νερό στο παιδί σας. Γυρνάει και μου λέει: “δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω”».

Τότε ήταν που η γυναίκα έχασε τον αυτοέλεγχό της με αυτά που άκουσε από το στόμα της 33χρονης μητέρας της Τζωρτζίνας: «Της απάντησα “α, συγγνώμη, γιατί εγώ τον χειμώνα έδινα στο παιδί μου νερό».

«Σε εμάς στο κέντρο το γέλιο και το κακάρισμά της ήταν απίστευτο. Ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο», είπε η γυναίκα για το πως ήταν η ζωή της Τζωρτζίνας στο Κέντρο Αποκατάστασης.

«Για το σπίτι δεν μπορώ να σας πω. Όμως μπορώ να σας πω ότι η συνοδός μου είπε δύο φορές ότι το πήρε κλαμμένα. Όπως πολύ άσχημα παραλάβαμε την Τζωρτζίνα μετά την μαγνητική, λίγο πριν φύγει από τη ζωώ. Εκείνη τη μέρα το παιδί ήταν χάλια και βέβαια ενημερώσαμε τη μητέρα. Είπαμε ότι μετά από μία ολική νάρκωση, γιατί μας είπε ότι τη μαγνητική την έκανε με ολική νάρκωση, είπαμε ότι ίσως ήταν ακόμα επηρεασμένη», κατέληξε η γυναίκα.

Νεότερα Άρθρα

Blue Horizon: Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ στο HerNews για τον θάνατο του 36χρονου – «Σήμερα είναι μία μαύρη μέρα για την ακτοπλοΐα»

HerNews ka

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας

Her News

Κίνηση στους δρόμους της Αττικής και ταλαιπωρία λόγω της έντονης βροχής

Her News