HerNews.gr
Social News

Φώτης Ιωαννίδης: Επισημοποίησε τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη (ΦΩΤΟ)

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης, επισημοποίησε τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 10/3 μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής της βραδιάς σκοράροντας 2 από τα 3 γκολ που πέτυχαν οι πράσινοι, ανήρτησε μια φωτογραφία με την Ελένη Βουλγαράκη στα Instagram Story του για να ευχηθεί στη σύντροφό του που είχε τα γενέθλιά της.

«Χρόνια πολλά κιόλας κορίτσι μου», έγραψε ο Φώτης Ιωαννίδης στην φωτογραφία στην οποία δίνει ένα τρυφερό φιλί στην Ελένη Βουλγαράκη.Η Ελένη Βουλγαράκη αναδημοσίευσε με τη σειρά της την φωτογραφία σχολιάζοντας μια πράσινη καρδιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες με την Ελένη Βουλγαράκη να μην παραδέχεται αλλά ούτε να διαψεύδει κάτι στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.Λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του Φώτη Ιωαννίδη και της Ελένης Βουλγαράκη οι οποίοι έκαναν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα η Ελένη Βουλγαράκη έδωσε το παρών στο γήπεδο της Λεωφόρου πριν από μερικές εβδομάδες, όπου βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της.

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Δείτε που τους «τσάκωσε» ο φωτογραφικής φακός

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Μάστορας: “Η τοξική επιθετικότητα της εποχής μεγεθύνεται σε κάποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης”

HerNewskl

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απολαμβάνει τις διακοπές της στο Παρίσι σε πανάκριβο ξενοδοχείο με τον Βασίλη Σταθοκοστόπουλο

HerNews ka

Πέγκυ Ζήνα: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ – «Να αγαπάτε τον εαυτό σας, χωρίς φτιασιδώματα»

HerNews ka