HerNews.gr
Social News

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Δείτε που τους «τσάκωσε» ο φωτογραφικής φακός

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από τη φωτογραφία που τους απαθανάτιζε σε νυχτερινό κέντρο.

Παρόλο που εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη είναι ζευγάρι, η ραδιοφωνική παραγωγός απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Την Τετάρτη 7/2 το περιοδικό ΟΚ! κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες της Ελένης Βουλγαράκη και του Φώτη Ιωαννίδη σε κοινή τους έξοδο. Οι δυο τους έκαναν μια βόλτα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Μια ακόμη κοινή τους στιγμή που έρχεται να επιβεβαιώσει το ειδύλλιό τους είναι η παρουσία της Ελένης Βουλγαράκη στα γενέθλια του Φώτη Ιωαννίδη.

Μάλιστα η Ελένη Βουλγαράκη πριν από μερικές ημέρες δέχθηκε “πυρά” από τους φίλους του Παναθηναϊκού οι οποίοι την κατηγορούσαν για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη.

Ένα από τα σχόλια έγραφε: «Κόψε τα αστειάκια και κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα, δεν είναι για χόρταση», με την ίδια να απαντά: «Πιστεύεις θα πάρω την άδειά σου;».

Άλλα σχόλια έγραφαν: «Εμείς είμαστε χωρίς επιθετικό και εσύ φτιάχνεις μπούκλες».

boulgaraki37893

Ελένη Βουλγαράκη: Η απάντησή της στους φίλους του Παναθηναϊκού που την “κατηγορούν” για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη

Οι δυο τους φαίνεται πως προτιμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η κοινή εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η παρουσία της στα γενέθλιά του, αλλά και η κοινή τους βόλτα στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται πως επιβεβαιώνουν το ειδύλλιο του Φώτη Ιωαννίδη και της Ελένης Βουλγαράκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελευθερία Ελευθερίου για Αλέξη Παππά: “Κρίμα που τους έδωσες τη χαρά να πανηγυρίσουν”

Her News b

Lindsay Lohan: Μας δείχνει το σώμα της μετά τον τοκετό έπειτα από την γέννηση του πρώτου της παιδιού

HerNews ka

Kim Kardashian: Της έκαναν το πιο σουρεαλιστικό δώρο για τα Χριστούγεννα

HerNews ka