HerNews.gr
Σχέσεις

Friendship Time Out: Μήπως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από την κολλητή σου;

friends

Έχεις σκεφτεί ότι ίσως να χρειάζεσαι ένα friendship time out; 

Το friendship time out είναι μια κατάσταση κατά την οποία απομακρύνεσαι από κάποια φιλία που έχεις. Πρόκειται για κάτι προσωρινό, που στοχεύει να σου δώσει χώρο και χρόνο για να συλλογιστείς κάποια δεδομένα που μπορεί να έχουν προκύψει. 

Ποια σημάδια θα σου δείξουν ότι χρειάζεσαι αυτό το διάλλειμα;

friends

Δεν ενθουσιάζεσαι να βγεις με την φίλη σου..

Παλιότερα περίμενες πως και πως να έρθει η ώρα να πιείτε τον καφέ σας και να πείτε όλα τα νέα. Τώρα, η σκέψη ότι θα θέλει να σε δει σου προκαλεί άγχος. Είναι πολύ σημαντικό σημάδι ότι χρειάζεσαι μια απόσταση από την φίλη σου. Μετά το time out με την κολλητή σου μπορεί σύντομα να αναρωτηθείς, “περίμενε… πώς το άφησα να φτάσει τόσο μακριά;”.

Σε ενοχλεί πολύ συχνά η συμπεριφορά της..

Τα αστεία που έκανε, η συνήθειες που πάντα είχε… πλέον όλα μοιάζουν ενοχλητικά. Ίσως πάντα σε πείραζαν και απλά δεν έδινες σημασία γιατί η αγάπη για την φίλη σου σε έκανε να τα παραβλέπεις. Τώρα, δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε το χιούμορ της! .. Μάλλον ήρθε η ώρα για ένα time out ..

friends

Πως θα επιβιώσεις από αυτό;

Πρέπει να είσαι ειλικρινής και να την ενημερώσεις ότι χρειάζεσαι χώρο. Κάνε τη θαρραλέα συνομιλία και πήγαινε προετοιμασμένη με τους λόγους που το χρειάζεσαι.  Στο τέλος της ημέρας, αν το δεις με αυτόν τον τρόπο, είναι μια ξεκάθαρη συζήτηση που μοιράζεσαι πώς νιώθεις και εκφράζεις δυνατά τι πρέπει να αλλάξεις για να διατηρήσεις υγιή την φιλία σας. Άμα είσαι ξεκάθαρη, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς για την αντίδραση της. Μίλησε της, όπως θα ήθελες και εκείνη να σου μιλήσει, και απέφυγε το λεγόμενο ghosting. Το συναντάμε στις ερωτικές σχέσεις, ας το αποτρέψουμε να συμβεί και σε κάποια φιλία. Οι καλοί και αληθινοί φίλοι θα το πάρουν έτσι και το σημαντικότερο θα το εκτιμήσουν . 

Νεότερα Άρθρα

3 λόγοι για να κάνεις mute τον πρώην σου στο Instagram

Her News b

Γιατί είναι σημαντικό το φλερτ για έναν υγιή γάμο;

Her News

“Με απάτησε”: Πως να ξεπεράσετε την απιστία με 3 απλά βήματα

Her News b