HerNews.gr
Ελλάδα

Φρίκη στον Πύργο: Νεκρή & μαχαιρωμένη βρέθηκε 11χρονη που αγνοούνταν – Ομολόγησε 37χρονος

Σε τραγωδία κατέληξε η εξαφάνιση της 11χρονης Βασιλικής που είχε εξαφανιστεί την Κυριακή 9/6 από την περιοχή Μυρτιά στον Πύργο.

Το 11χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε ένα χωράφι και με βαρύτατους τραυματισμούς στο λαιμό στην περιοχή Καταράχι την Δευτέρα 10/6, και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ένας 37χρονος οποίος είναι θείος του κοριτσιού, ομολόγησε την φρικτή πράξη του.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 37χρονος φαίνεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, για βιασμούς και κακοποίηση ανηλίκων.

amber_alert

Η εξαφάνιση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου εξαφανίστηκε στις 21:10 το βράδυ της Κυριακής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, Δευτέρα, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Λίγο μετά τον εντοπισμό της σορού της 11χρονης, προσήχθη ο 37χρονος θείος του παιδιού, ο οποίος ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι αυτός σκότωσε το παιδί, το οποίο είχε παραλάβει με το αυτοκίνητό του. 

«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κορίτσι, πάω να δω αν είναι η κόρη μου», είπε νωρίτερα η μητέρα της 11χρονης στην εκπομπή Live News.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιοι τουρίστες άφησαν τα περισσότερα χρήματα;

Her News b

Apple: Παρουσιάστηκε το νέο iPhone – Η έκπληξη με την τιμή και η ημερομηνία διάθεσής του

HerNews ka

Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του είχε προειδοποιήσει τη σύζυγό του – «Δεν ξέρω πώς την τούμπαρε»

Her News b