HerNews.gr
Διεθνή

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές – Ποια θέση κατέλαβε

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας από τους πιο δημοφιλείς καλαθοσφαιριστές παγκοσμίως, είναι ο πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα που παρουσίασε το Forbes.

Αναλύοντας τα έσοδα όλων των κορυφαίων αθλητών του κόσμου μεταξύ 1ης Μαΐου 2023 και 1ης Μαΐου 2024, το Forbes δημοσίευσε μια λίστα με τους 50 κορυφαίους αμειβόμενους αθλητές, στους οποίους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 5η θέση. Όσον αφορά τις συνολικές απολαβές, ο «Greek Freak» έλαβε 111 εκατομμύρια δολάρια σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Christiano Ronaldo , έχοντας κερδίσει 260 εκατομμύρια δολάρια, ακολουθούμενος από τον παίκτη του γκολφ John Rahm με 218 εκατομμύρια δολάρια και τον Lionel Messi με 135 εκατομμύρια δολάρια. Ο Λεμπρόν Τζέιμς βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τέταρτη θέση, έχοντας κερδίσει 128 εκατομμύρια δολάρια.Antetocunbo_ForbesΟ Greek Freak έχει περισσότερα από 7.100 ριμπάουντ στην καριέρα του στην κανονική περίοδο και είναι πλέον ο ηγέτης σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ στην ιστορία του franchise, όντας μόνο ο τέταρτος παίκτης που το κάνει στην ιστορία του ΝΒΑ. Προηγουμένως, αυτή η τιμή ανήκε μόνο στους ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Κέβιν Γκάρνετ (Τίμπεργουλβς) και Μάικλ Τζόρνταν (Μπουλς).

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα του Forbes:

1. Κριστιάνο Ρονάλντο 260 εκατ. δολάρια

2. Τζον Ραχμ 218 εκατ. δολάρια

3. Λιονέλ Μέσι 135 εκατ. δολάρια

4. ΛεΜπρόν Τζέιμς 128 εκατ. δολάρια

5. Γιάννης Αντετοκούνμπο 111 εκατ. δολάρια

6. Κιλιάν Εμπαπέ 110 εκατ. δολάρια

7. Νεϊμάρ 108 εκατ. δολάρια

8. Καρίμ Μπενζεμά 106 εκατ. δολάρια

9. Στεφ Κάρι 109 εκατ. δολάρια

10. Λαμάρ Τζάκσον 100,5 εκατ. δολάρια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Ίσως και να μην επιστρέψει ποτέ στα βασιλικά της καθήκοντα»

HerNews ka

Heidi Klum: Ντύθηκε γιγαντιαίο παγώνι για το ετήσιο Halloween πάρτι της

HerNews ka

Μπιλ Γκέιτς: Χώρισε ο Mr. Microsoft μετά από 27 χρόνια γάμου

Her News b