HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Πλούταρχος: «Στα πρώτα μου βήματα ήθελαν από την εταιρεία να κάνω μία πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος»

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Κακοσαίος βρέθηκαν καλεσμένοι στον μεγάλο ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση του σωματείου «Ελίζα».

Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «My radio» και στην εκπομπή «Mappes Show» θυμάται: «Στα πρώτα μου βήματα ήθελαν από την εταιρεία να κάνω μία πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος και είπα αποκλείεται».

«Εσείς καλά τα λέτε, στην Μαρία (σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου) ποιος θα το πει;», είπε χαρακτηριστικά με χιούμορ ο ερμηνευτής.

Ο Γιώργος Κακοσαίος θυμάται για τα Χριστούγεννα: «Τα Χριστούγεννα στολίζαμε όταν είχε ρεπό ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τρέλα με τα Χριστούγεννα και τον στολισμό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκάλυψη – «βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά: «Θέλετε να τα πούμε όλα; Η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star»

georgegsp

Ο Παράδεισος των Κυρίων: Στα γυρίσματα της νέας μεγάλης σειράς του Alpha

georgegsp

Εκτός Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω υπογράψει κάτι άλλο»

georgegsp