HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Λιανός: “Ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά. Κάποια στιγμή τα συμβόλαια τελειώνουν”

Γιώργος Λιανός

O Γιώργος Λιανός μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”.

Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βάφτισαν την κορούλα τους και μετά τη λήξη της τελετής αναφέρθηκε σε ποικίλα τηλεοπτικά νέα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και τη Δούκισσα Νομικού.

Γιώργος Λιανός

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως:

“Νομίζω ότι ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά γιατί κάποια στιγμή τα συμβόλαια τελειώνουν, οι κύκλοι κλείνουν.

Τη Δούκισσα την αγαπάμε, μας είχε στηρίξει και τότε με το Voice που χρειάστηκε να φύγω για το Survivor. Πολύ συνεργάσιμη, πολύ λαμπερό πρόσωπο και νομίζω ότι αξίζει μια θέση στην ελληνική τηλεόραση”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Τατιάνα Στεφανίδου: Ετοιμάζεται για μεταγραφή στο OPEN – Τι θα γίνει με όνομα και περιεχόμενο

HerNews ka

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: «Είναι αρκετά καυστική και ήταν μια απάντηση με αρκετό χιούμορ»

HerNews ka

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι… complicated» – Τι απαντά για τον Γρηγόρη Μόργκαν

georgegsp